Oldal frissítése

Televíziók

A televízió kiválasztásakor először döntsd el, hogy okos funkciókkal rendelkező (smart TV) vagy okos funkciók nélküli hagyományos modellt szeretnél-e. Vedd figyelembe a méretet, a felbontást, az optimális látótávolságot, a panel frissítési frekvenciáját, a tuner típusát (földfelszíni, kábeles vagy műholdas) és az elérhető funkciókat.

Folytatás
Az összes ennyiből: 972

Televíziók

A televízió kiválasztásakor a legfontosabb paraméter a méret. Itt egy egyszerű szabály érvényes - minél nagyobb a TV mérete, annál jobb a látvány. A tévé készülékek felszereltsége jelentősen eltérhet egy adott képátmérőn belül is, de az abszolút szabvány a LED-alapú háttérvilágítás és a DVB-T2 HEVC földfelszíni digitális adások vételére alkalmas digitális tuner. Egyes televíziókészülékek DVB-C tunerrel is rendelkeznek a digitális kábeles vételhez vagy DVB-S2 tunerrel a műholdas vételhez.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20