Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung TV

VISSZA AZ ÖSSZES TELEVÍZIÓHOZ

Miért válassz Samsung TV készüléket? A Netflix, O2TV, VOYO, HBO GO és sok más okos funkció miatt. A forradalmi képernyőminőség érdekében, a Neo QLED és a QLED technológiának köszönhetően. Az innovatív hangzásért, amely minden jelenethez és otthonodhoz alkalmazkodik. Az eredeti dizájnért és a Lifestyle TV használatáért.

Samsung Neo QLED televízió

Neo QLED

A Samsung Neo QLED TV képernyőjét innovatív miniLED diódák borítják, amelyek mindegyike páratlan képi részletességet képes megjeleníteni.

  NÉZD MEG
Samsung QLED televízió

QLED

Páratlan színvilágú tévét szeretnél? A Samsung TV készülékek QLED technológiával felszereltek és minden más tévével ellentétben 100%-os színmennyiséget jelenítenek meg.

  NÉZD MEG
Samsung Lifestyle televízió

Lifestyle televízió

A verhetetlen képminőségen kívül valami másra is vágysz? A Samsung Lifestyle TV egyedülálló dizájnjával és a tévénézés teljesen új módjával kápráztat el téged.

  NÉZD MEG
4K Samsung TV

4K

Nem elég neked a hétköznapi felbontás? A Samsung TV 4K felbontással sokkal több részletet mutat a filmekben és a játékokban.

  NÉZD MEG

Samsung TV

A Samsung okos televíziók a Samsung prémium kategóriás elektronikai termékek fejlesztése és gyártása terén szerzett széleskörű tapasztalatának végső bizonyítéka. Az innovatív képalkotó technológiák révén tökéletes vásznat biztosítanak a filmélményekhez. A széleskörű csatlakoztathatóság és az okos funkciók az okos háztartásod központi elemévé teszik őket. A lenyűgöző képminőségét tökéletesen egészíti ki az egyedi formatervezés, amely bármilyen belső térhez remekül illik.

Neo QLED Samsung TV

A képminőség forradalma megérkezett. A Samsung Neo QLED TV-k képernyőjét innovatív miniLED diódák borítják, amelyek mindegyike páratlan képi részletességre képes. A kedvenc műsorodban a világos foltok tökéletesen világosak, míg a sötét foltok verhetetlenül sötétek lesznek. Ráadásul a Samsung Neo QLED technológiája hihetetlenül vékony Samsung TV-képernyőket tesz lehetővé.

Neo QLED Samsung TV
QLED Samsung TV

QLED Samsung TV

A Quantum Dot technológiának és a nagy színmélységnek köszönhetően a Samsung TV QLED változatai simább színátmenetekkel rendelkeznek, amelyek még nagyobb fényerő beállításoknál sem vesznek el. A teljesen fémből készült kialakítással, a tévéhez egyetlen, gyakorlatilag láthatatlan optikai kábelen keresztül csatlakozó különálló elektronikával vagy az egyszerű és stabil fali rögzítés lehetőségével a Samsung QLED TV-k otthonod központi elemeivé válnak.

8K Samsung TV

A Samsung technológiájának köszönhetően most először élvezheted a 4K tévéknél négyszer finomabb képernyőt és a Full HD-nél akár 16-szor nagyobb részletességet. 8K QLED TV közel 8000 képponttal büszkélkedhet. Erről a számról kapta a felbontás a rövid nevét - 8K, nyolcezer. A lenyűgöző számok azonban nem állnak meg a vízszintes képpont meghatározásánál. 8K QLED TV 4 320 képpont magassággal rendelkezik. Így gyakorlatilag 33 millió képpontot láthatsz a képernyőn.

8K Samsung TV
Samsung Lifestyle televíziók

Samsung Lifestyle televízió

Fedezd fel a Samsung Lifestyle tévék új dimenzióját. A The Frame modellek ízléses műalkotássá varázsolják a tévédet. A The Sero a szó szoros értelmében más nézőpontot biztosít, a 90 fokban automatikusan elforduló képernyővel a mobiltelefonnal készített videók és fényképek tökéletes megtekintéséhez vagy a közösségi média posztok böngészéséhez. A Samsung The Serif televízió pedig a vizuális élmény mellett a modern dizájn pozitív élményét is felkínálja majd. A The Terrace televízió pedig a kedvenc sorozataid minőségi képi megjelenítését elhozza a teraszodra.

4K Samsung TV

A Samsung tanúsított 4K vagy Ultra HD (UHD) smart tévékészülékeid 3840 x 2160 pixeles felbontással rendelkeznek, ami kivételes élménnyé teszi a nézésüket. Minden részletet maximális tisztaságban láthatsz bármilyen távolságból. A technológia csúcsát a prémium kategóriás Quantum Dot TV-k jelentik, amelyek a nanokristályos kijelzőknek köszönhetően 64-szer több színt képesek megjeleníteni, mint a hagyományos TV-k.

Samsung lifestyle televízió
Samsung okos TV

Samsung smart TV

Az okos funkciók világa a Samsung smart TV-n. Kedvenc tévéműsoraid mellett kiváló minőségű képet és hangot élvezhetsz olyan népszerű streaming szolgáltatásokból, mint a Netflix, az HBO GO és a VOYO. A Samsung TV okos funkciói azt is lehetővé teszik, hogy kényelmesen játszhass a számítógépedről a páratlan Samsung TV képernyőjén. Mindezt kábelek nélkül, maximális képminőségben. Ha másképp képzeled el a smart televíziók intelligenciáját, akkor mindenképp el leszel ragadtatva az Ambiente üzemmódtól, amely a smart TV-t a családi emlékek képkeretévé vagy egyedi fotófalává változtatja.

No Gap rögzítőrendszer

Imádni fogod, ahogy a Samsung QLED TV-ket a falhoz rögzíted. A No Gap Wall Mount rendszer segítségével a tévé olyan szorosan illeszkedik a falhoz, hogy teljesen természetesnek tűnik. Az egész a tévé hátulján található csuklós fogantyúból áll, amellyel a készüléket a falra szerelhető konzolra akaszthatod. Az teljes összeszerelés nem vesz igénybe több mint 15 percet. Ha a televíziót egy szobába szeretnéd elhelyezni, egyszerűen csak helyezd rá az egyik dizájnos állványra.

Smart Samsung TV tartórendszer No Gap kivitelben
Paraméterek módosítása
174 termék

Samsung TV

A Samsung neve a televíziók piacán is egyet jelent a minőséggel és az innovációval. Hogyan lett ez a vállalat piacvezető a TV-k között és milyen technológiákkal, modellekkel találkozhatunk a Samsung TV-knél?

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15