Oldal frissítése

Smart TV

A SMART TV, vagyis az okos televíziókészülék az internethez csatlakoztatható, ellentétben a hagyományos televízióval. A TV nézés mellett internetezhetsz, a YouTube-on nézhetsz videókat, böngészhetsz a TV-adók archívumában vagy játékokat játszhatsz. Az okos TV alapja egy olyan műveleti rendszer, amelyhez alkalmazások tölthetők le (hasonlóan az okostelefonokhoz).

Folytatás
Paraméterek módosítása
758 termék

Smart TV

Az okostévék megjelenésével új korszak köszöntött be a televíziózás és az otthoni szórakozás terén. Nemcsak a képminőség és a képernyő mérete terén zajlott le forradalmi változás. Az okostévék csatlakoztatása egyéb digitális eszközökhöz és vezetékmentes hálózatokhoz soha nem látott lehetőségeket kínál még az átlagos felhasználónak is nemcsak a szórakozás és játék, hanem tanulás, önfejlesztés, és kommunikáció terén is.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15