Oldal frissítése

OLED TV

Az OLED TV lenyűgözően széles színspektrummal rendelkezik, emellett valósághű fekete színreprodukcióval és rendkívül széles betekintési szögekkel büszkélkedhet. Egy OLED tévében minden egyes képpont önállóan ragyog fel, így az kivételes részletességgel és valósághűséggel kápráztat el minket. De hogyan működnek pontosan az OLED tévék, és milyen további előnyöket kínálnak?

Folytatás
Paraméterek módosítása
83 termék

OLED TV

Az OLED technológia kiküszöböli a LED háttérvilágítás szükségességét, mivel maga a mátrix LED-ekből áll. Az OLED TV az elődeihez képest jobb kontrasztot kínál, mivel az egyes pixelek fényereje egymástól függetlenül szabályozható. Kiváló jellemzői közé tartoznak a széles betekintési szögek, az élethű színvisszaadás és a nagyon alacsony energiafogyasztás.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05