Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LG OLED TV

LG OLED TV készülékek az Alza.hu oldalon

Elevenítsd fel a látványt az LG OLED TV készülék használatával

Szereted a finom részleteket, a tökéletes fekete színt vagy az intelligens funkciókat tévénézés közben? Az LG OLED széria televíziói neked valók. A be- és kikapcsolható önmagában világító pixelek millióival az LG OLED TV készülékek valóban tökéletes feketét jelenítenek meg a végtelen kontraszt és a prémium képminőség érdekében. Ráadásul az Intertek tesztelő ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED TV kijelzői 100%-os pontossággal más színeket is megjelenítenek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a színeket pontosan úgy fogod látni a tévén, ahogyan azokat az eredeti képen felvették. Az LG OLED TV készülékek belsejében található a forradalmi Alpha 9 Gen 4 4K AI processzor, amely a mélytanuló algoritmusnak köszönhetően képes automatikusan optimalizálni a képet és a hangot, hogy lélegzetelállító élményt nyújtson. Az LG OLED TV egyszerűen minden szempontból jobb. Nézzünk meg néhány további előnyt és finomítást, amit az LG OLED technológia kínál.

LG OLED tökéletes minőségű kép

Minden filmnézés igazi élmény az LG OLED TV képernyőjén

Még a hollywoodi filmesek is szeretik az LG OLED TV készülékeket. A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja az olyan képjavító eljárásokat, mint a mozgássimítás és az élességállítás, így az LG OLED valóban a rendező eredeti elképzelését jeleníti meg. Ezt segíti a Dolby Vision IQ támogatás is, amely metaadatok és fényérzékelők segítségével optimálisan finom hangolja a képminőséget a műfajnak és a környezeti körülményeknek megfelelően. A Dolby Atmos magával ragadó, többdimenziós hangzást biztosít. Az LG OLED TV az összes kedvenc streaming szolgáltatást is támogatja.


    Ne maradj le a versenytársaid mögött

    A rendkívül alacsony bemeneti késleltetés és az 1 ms-os válaszidő versenyelőnyt biztosít a versenytársakkal szemben. Annak érdekében, hogy a játék estéd igazi élmény legyen, az LG OLED TV készülékek támogatják a VRR, ALLM a HDMI 2.1 technológiákat. Az NVIDIA G-SYNC technológiával való szinkronizálásnak köszönhetően még a legnagyobb felbontásoknál is a folyamatos és zökkenőmentes játékot élvezheted. A Game Optimizer ezután a különböző műfajokhoz optimalizált beállításokat biztosít számodra. A kedvenc platformjaidhoz való hozzáférés biztosan hozzájárul az igazán magával ragadó játékélményhez.

    LG OLED játékok
      LG OLED sport

      Az LG OLED TV világszínvonalú teljesítményű

      Minden sportrajongó élvezni fogja a Sport Highlights funkciót, így nem te sem maradsz le a meccs egyetlen részletéről sem. Nyugodtan nézheted a filmet, a képernyőn a meccs előtt, alatt és után megjelenő figyelmeztetésekkel. Az OLED Motion Pro csökkenti a mozgás elmosódását. Így a gyors akciók többé nem jelentenek problémát. A stadionszerű sportélmény érdekében az LG OLED TV készülékek Bluetooth Surround Ready funkcióval rendelkeznek. Így csak csatlakoztass két egyforma Bluetooth hangszórót az LG OLED TV készülékedhez, és máris prémium minőségű surround hangzást kapsz.

        Az LG OLED TV első osztályú megjelenést biztosít

        Az LG OLED TV készülék innovatív, új megjelenése igazán szemet gyönyörködtető. Az önmagában világító pixeleknek köszönhetően az LG OLED TV megengedheti magának, hogy kivételesen vékony legyen, így úgy néz ki, mintha beleolvadna a falba. A falra szerelés is nagyon egyszerű. Az LG OLED TV készüléknek szinte nincs kerete a képernyő körül, sőt, az LG OLED TV akár elfordítható állványra is szerelhető. Az LG OLED TV modellek közül 48-tól egészen a hatalmas 88 colos méretig tudsz választani.

        LG OLED evo készülék
          Paraméterek módosítása
          47 termék

          LG OLED TV

          A LG OLED TV kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

          Nem elérhető

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB20