Oldal frissítése

Sencor TV

Sencor Televíziók

Sencor: Minőségi és megfizethető televíziók

A japán gyökerekkel rendelkező Sencor a háztartási és szórakoztató elektronika gyártására kötelezte el magát. Különösképpen a DVB-T2 HEVC / H.265 szabvánnyal rendelkező alap Sencor LED TV-re és a számos funkcióval és kiváló 4K felbontással büszkélkedő Smart televíziókra fókuszál. A Sencor hordozható TV és DVD-lejátszó 2 200mAh-os akkumulátort tartalmaz, így ideálisak utazáshoz.

Sencor LED televízió

Sencor klasszikus LED TV-k

A Sencor SLE alap LED-es televíziók kedvező áruknak köszönhetően vonzóak, és tökéletesen ideálisak azon szerény felhasználók számára, akik nem igényelnek sok funkciót. A Sencor TV-ket magas minőségű HD és Full HD felbontású LED kijelzők jellemzik, valamint HDMI és USB csatlakozók állnak rendelkezésre a külső eszközök csatlakoztatásához. A VESA szabvány biztosítja az egyszerű falra szerelést. A Sencor SLE sorozatú televíziók  a DVB-T2 HEVC / H.265 tunert is támogatják, amely nélkül nem élvezhetnéd a földi sugárzás megtekintését 2020-tól.

4K felbontás és a Sencor Smart TV

A Sencor SLE 4K LED TV csúcsminőségű UHD felbontást rögzít rendkívüli élesség és széles látószög mellett. Több HDMI port áll rendelkezésre és a modern HEVC formátum támogatásnak köszönhetően  rendkívüli minőségben élvezheted kedvenc filmjeid. A Sencor Smart TV számos intelligens funkciót kínál az Opera TV-n keresztül, beleértve a webböngészőt illetve a hibrid HbbTV-t is. Ennek köszönhetően hozzáférhetsz a programok archívumához és TV- állomások további információihoz.

4K Sencor televízió
Sencor DVD lejátszó

Hordozható Sencor TV és DVD lejátszók

A Sencor SPV sorozatú kompakt, hordozható LCD televíziói elsősorban utazáshoz ideálisak, és a gépkocsi szivargyújtójáról is működtethetők. A Sencor hordozható televíziók Li-Pol akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek kapacitása 2 200 mAh maximum 2 óra üzemidővel. A Sencor hordozható DVD-lejátszókat LED háttérvilágítással ellátott TFT LCD kijelző jellemzi, valamint AntiShock memória technológia biztosítja az ütődések kiküszöbölését. A kiváló minőségű hangról Dolby Digital hangrendszer gondoskodik.

Paraméterek módosítása
34 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20