Oldal frissítése

Panasonic TV

VISSZA AZ ÖSSZES TV-HEZ Philips TV

Fontos Önnek a kompromisszumok nélküli minőség? A konzolos játékok igényes gamerei közé tartozik? Vagy maximálisan ki akarja élvezni a filmélményeket? Vagy a televízió a multimédiás szórakozás középpontja az Ön számára? A Panasonic mindenkinek kínál TV-t. Válasszon a modern technológiájú, magas 4K felbontású és a legmodernebb HDR formátumokat támogató OLED és LED televíziók széles választékából.

PRÉMIOVÉ TV Panasonic

PRÉMIUM TV

Japán prémium minőség, hollywoodi filmesek által finomhangolva. Élvezze a maximális filmminőséget megalkuvás nélkül.

  TOVÁBB
Panasonic herní televize

GAMING TV

TV az igényes játékosnak. A Game Mode Extreme és a HDMI 2.1 kombinációja villámgyors válaszidőt garantál, és támogatja a legújabb konzolokat.

  TOVÁBB
Panasonic OLED televize

OLED TV

Valóban sötét fekete, gazdag színek, magas kontraszt és precíz HDR. Egyedül az OLED TV jeleníti meg a tökéletes feketét a lélegzetelállító élményekhez.

  TOVÁBB
Panasonic 4K Android TV

4K Android TV

Rengeteg alkalmazás és tartalom. Az okos televízió Android TV-vel és a Google Play áruházzal a szórakozás központja lesz.

  TOVÁBB

Panasonic televízió

A Panasonic az elektronikai eszközök tradicionális japán gyártói közé tartozik, hagyományai egészen 1918-ig nyúlnak vissza. Az új Panasonic televízióknak köszönhetően elsőosztályú filmélmények részese lehet. See it all / Feel it all (Látni annyi, mint érezni). A Panasonic technológia több, mint egyszerű filmnézés. A hollywoodi filmesekkel együttműködve kialakított Panasonic 4K OLED TV képe olyan lenyűgöző, hogy a szó szoros értelmében eláll tőle a lélegzete. A varázslatos térhatású hangnak köszönhetően olyan érzése lesz, mintha a film cselekményének résztvevője lenne. Ne kössön kompromisszumokat, támaszkodjon a bevált minőségre és éljen át csúcsminőségű élményeket!

OLED televize Panasonic

OOLED TV - lélegzetelállító képminőség

A legmagasabb színvonalú TV-modellekben levő Master HDR OLED Professional Edition panel és a mesterséges intelligenciával ellátott HCX Pro AI processzor a csúcson tartja a Panasonic televíziókat. A professzionális 4K OLED panel Japánban készül és kivételes fényt és kontrasztot kínál. A maximális kontraszt érdekében képes a tökéletes feketét megjeleníteni. A Panasonic HCX Pro AI processzor azonnal elemzi a képet, és az elsőosztályú teljesítmény érdekében adaptálja a színpontosságot, a kontrasztot és a tisztaságot. Magától értetődik a HDR10+ Adaptive vagy a Dolby Vision IQ támogatása.

Prémium TV: Intelligens kép és hang

A japán minőségű Panasonic televízió tekintélyes értékelésekkel büszkélkedhet. A legújabb Panasonic televíziók a mesterséges intelligenciával ellátott nagy teljesítményű HCX PRO AI processzorral automatikusan képesek hozzáigazítani a képet és a hangot az adott helyzethez és az éppen nézett tartalomhoz. A mesterséges intelligencia felismeri a sportot, az élő zenét, a filmek egyes jeleneteit és más tartalmakat, és így képes a legjobb képet és hangot visszaadni. A hollywoodi filmesekkel együttműködve kialakított japán minőség kifinomult filmélményt kínál az Ön otthonában.

Premiove televize Panasonic
Herní televize Panasonic

Game Mode Extreme - lenyűgöző sebességű játék

A speciális Game Mode Extreme játékmód a Panasonic 4K televíziókat új játékos szintre emeli. A HCX Pro AI processzor közel felére csökkenti a bemeneti késleltetést a 2020-as OLED modellekhez képest. Az új HDMI 2.1 támogatja a magas képfrissítési rátát (HFR) és a változó frissítési gyakoriságot (VRR), és ezzel új szintre emeli a nagy teljesítményt igénylő valósághű játékábrázolást például a legújabb játékkonzoloknál. Egyes Panasonic OLED televíziók AMD Freesync Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a legjobb játékélményt nyújtják a legújabb játékberendezésekkel. Élvezze a 4K felbontást, a folyamatos képet, és hagyja, hogy magával ragadja a gaming világa.

Android TV – a szórakozással és alkalmazásokkal teli világ

Miért korlátozná az otthoni szórakozást csak a TV-műsorra? Az Android TV nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a Netflix, HBO GO és más szolgáltatók filmjeit és sorozatait nézze, hanem feltelepítheti kedvenc alkalmazásait is a Google Play áruházból. Vezérelje televízióját kényelmesen, hanggal a Google Assistant funkció segítségével. A Chromecast built-in™ segítségével csodálatos színekben és lenyűgöző 4K részletességgel nézheti kedvenc filmjeit, sorozatait vagy játékait.

Panasonic Android TV
Az összes ennyiből: 54

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15