Oldal frissítése

Gogen TV

GoGEN televíziók

GoGEN televíziók

A GoGEN vállalat már 2007 óta jelen van a piacon és modern fogyasztói elektronikát kínál megfizethető áron. Egyedülállónak számítanak abban, hogy minden GoGEN LED televízióra különleges, 40 hónapos garanciát adnak. Ezek a televíziók 4K felbontással és modern DVB-T2 HEVC/H.265 szabvánnyal felszereltek a földfelszíni televíziós sugárzáshoz. A GoGEN kiegészítők kínálatában megtalálhatóak a kiváló minőségű set-top boxok, nagy teljesítményű antennák és a megbízható fali TV-konzolok is.

40 hónapos garancia a GoGEN televíziókra

40 hónapos garancia GoGEN LED televíziókra

A GoGEN odafigyel termékei minőségére, ezért egyedülálló 40 hónapos garanciát nyújt minden LED televízióra. Ehhez csak regisztrálnod kell a terméket a GoGEN weboldalán. Egyes GoGEN televíziók támogatják a legújabb DVB-T2 HEVC/H.265 sugárzási szabványokat is, amelyek nélkül 2020 után nem lehet majd földi sugárzású TV-adást fogni.

GoGEN klasszikus és 4K LED televíziók

Élvezd a klasszikus GoGEN LED televízióknál is a jobb minőségű földi sugárzású TV-adást. A DVB-T2 tuner támogatás révén az előd DVB-T-hez képest akár 43 %-kal magasabb adatáramlást tesznek lehetővé. Ráadásul ezek a TV-k az A+ energiatakarékos osztályba vannak sorolva. A GoGEN 4K-s LED 298-as televízió sorozat első osztályú képminőséggel kápráztat el, 3840×2160 pixeles felbontással akár 140 cm-es képátmérőnél. Az állandó élességről a 800 Hz-es CMP képfeldolgozó rendszer gondoskodik.

GoGEN klasszikus TV
GoGEN Smart TV

GoGEN smart televíziók

Az akár 4K felbontású GoGEN smart televíziók számos okos funkciót és alkalmazást kínálnak. A GoGEN smart TV egyszerűen csatlakoztatható a WiFi hálózathoz és webböngésző is használható rajta. A DLNA szabvány segítségével ossz meg tartalmakat a telefonodról, laptopodról vagy NAS tárhelyedről. A HbbTV szolgáltatást is használhatod a Piros gomb segítségével.

GoGEN tartókonzolok és set-top boxok

Az egyszerű televízió-rögzítésre szolgálnak a megbízható GoGEN fali tartók fix kialakítással és állítható részekkel. A tartók a TV méretéhez igazíthatók és képesek akár 50 kg-t is biztonságosan megtartani. A GoGEN set-top boxok a televíziós sugárzás vételére szolgálnak és támogatják a legújabb DVB-T2 szabványt is. Közvetlenül USB-meghajtóra történő rögzítési funkcióval is rendelkeznek.

GoGEN tartozékok
Paraméterek módosítása
38 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05