Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hyundai TV

Hyundai televíziók

Hyundai televíziók

A dél-koreai Hyundai az egyik legnagyobb dél-koreai vállalattá nőtte ki magát több, mint 70 éves történelme alatt. Innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően több iparágban vezető szereppel rendelkezik, ide értve elsősorban az elektronikai és autóipart. A Hyundai televíziókészülékeket is kínál, a hagyományos LED TV-ktől, a Smart TV-ken át, a tökéletes képrészletességű 4K tévékig.

Hyundai LED TV

Megkapóan egyszerű klasszikus Hyundai LED TV-k

A Hyundai LED TV-i kiemelkedően tiszta képet, és a 2,5 wattos (6 W a fejlettebb modellek esetében) hangszóróknak köszönhetően életteli hangot kínálnak. Az okosfunkciók nélküli tévéket különösen azok fogják értékelni, akiknek csak a tévéműsorra van szükségük, vagy monitornak szeretnék használni más készülékekhez. Ezen felül ezek a tévék zene- vagy videolejátszásra is használhatók USB pendrive segítségével. A Hyundai LED TV-k a takarékos A+ és A++ energiahatékonysági osztályokba tartoznak.

Megkapóan szórakoztató Hyundai Smart TV-k

A Hyundai Smart okostévék a határtalan szórakozás forrásai. Olyan online szolgáltatásokat támogatnak, mint a Netflix, Youtube, és még a gyors Opera netes böngésző is megtalálható rajuk. További hasznos funkciójuk a Miracast, amelyekkel a Hyundai okostévék képesek megjeleníteni adott Android-os telefonok, vagy Windows 8.1-gyel, illetve újabbal ellátott notebokok kijelzőjének képét. A DLNA szabványnak hála PC-ről, vagy NAS meghajtókról a TV-kre streamelhetők zenék, videók és fotók is.

Hyundai Smart TV
Hyundai 4K TV

Megkapóan részletgazdag 4K-s Hyundai tévék

Nem vagy elégedett a Full HD felbontással, és a lehető legélesebb képre vágysz? Válaszd a Hyundai 4K TV-ket, amelyek néhányszor jobb képminőséget és -részletességet kínálnak, mint a szokványos Full HD tévék. A Hyundai 4K TV-k nagy része támogatja az olyan alkalmazásokat, mint a Netflix és a YouTube, ahol szintén nagyobb felbontást élvezhetsz. A képfrissítési gyakoriság pedig akár 800 Hz is lehet, így sima és torzulásmentes képet biztosítanak még akkor is, ha akciófilmeket, vagy sportközvetítéseket nézel, illetve videojátékokat játszol.

Paraméterek módosítása
24 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15