Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Orava TV

Televize Orava

Orava televízió

Az Orava már több mint fél évszázada működik a piacon. Az első TV-t 1958-ban gyártották. A fejlett technológiának, a magas színvonalú feldolgozásnak és az elegáns designnak köszönhetően az Orava TV most is a nagy világmárkák versenytársa. Választhatsz klasszikus LED-televíziót, 4K TV-t vagy okos televíziót, amely sokféle felhasználási lehetőséget kínál - mindezt jó ár / minőség arány mellett.

TV Orava

Orava LED televízió

A klasszikus, kisebb, átlós Orava LED TV nagyszerű HD képet és gazdag hangzást kínál. Bár nem rendelkeznek intelligens funkciókkal, nem azt jelenti, hogy nincsenek multimédiás felhasználási lehetőségei, nézhetsz videókat, hallgathatsz zenét vagy nézegethetsz fényképeket. Az összes Orava LED TV fejhallgató kimenettel rendelkezik, így éjszaka is élvezheted a filmeket, és senkit nem fogsz zavarni. Ezek közé tartozik a szállodai üzemmód is, amely korlátozza az alapvető beállítások megváltoztatásának képességét.

Orava 4K televízió

Az Ultra HD kép új szintre emeli az otthoni mozizás élményét. Élvezze a részleteket négyszer élesebb felbontással, mint egy Full HD TV esetében. A LED technológia egyenletesen világítja meg a teljes képernyőt, élethűen adja vissza a színeket, és gazdaságos is. Az Orava 4K TV magas frissítési aránya garantálja a sima, szakadásmentes képet élő sportközvetítéseknél vagy gyors jeleneteknél.

4K TV Orava
Smart TV Orava

Orava Smart TV

Az Orava Smart TV-vel maximálisan kiélvezheted az otthoni szórakozást. Nézz filmeket vagy sorozatokat a Netflix-en vagy a YouTube-videókat a DLNA multimédiáról, a számítógépről vagy a hálózati meghajtóról, emellett böngészhetsz az interneten a beépített böngésző segítségével. Az Orava Smart Remote segítségével a TV-t iOS vagy Android telefonon is vezérelheted. Az Orava Smart TV-vel hozzáférsz a HbbTV-hez is, amely kiterjedt tartalmat - archívumokat, híreket és még sok mást kínál.

Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10