Oldal frissítése

Tefal

Tefal brand page

Tefal: A pótolhatatlan okos eszközök

A Tefal háztartási termékeket fejleszt, újít, valamint értékesít annak érdekében, hogy otthonodban még jobb legyen az élet. Tartós és minőségi termékekre összpontosít az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében. A Tefal 1954 óta könnyíti meg a főzőedényekkel és serpenyődökkel történő főzést. Innovatív piaci ötleteinek köszönhetően a Tefal büszkélkedhet az első vezeték nélküli vasalóval is. A Tefal emellett számos további előnyt is kínál, mint például a vásárláshoz adott ajándékok vagy a 15 év javíthatósági garancia.

Tefal konyhai eszközök

Tefal konyhai eszközök

A Tefal kínálatában a számtalan serpenyő és lábos mellett kuktákat is találsz. A tapadásmentes Titanium Excellence bevonatra és a Thermo–Spot® hőmérsékelt jelzőre nyugodtan rábízhatod magad. A Tefal széles választékában mindenféle főzőlaphoz találsz edényeket, legyen szó gázfőzőről, indukciós- vagy kerámia főzőlapokról. Sőt, a Tefal Ingenio levehető foganytúit biztonságosan, egyetlen mozdulattal eltávolíthatod és átkattinthatod más edényekre.

Tefal elektromos kukták

A Tefal elektromos kukták sok időt takarítanak meg a főzés során. Az automatikus programokkal felszerelt Tefal multifunkciós edények az ételek könnyű elkészítésére szolgálnak, különösen kitűnnek az időmegtakarítás terén. A különböző automatikus főzési programoknak köszönhetően egyszerűen és kényelmesen készíthetsz egészséges és ízletes ételeket otthon bármikor. Főzés után a Tefal multifunkciós kukta automatikusan a legjobb tálalási hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem érkezik az evés ideje. A Tefal kuktákat értékelni fogják az egészséges ételek és a kiegyensúlyozott étrend kedvelői, hiszen a párolás az egyik legegészségesebb főzési módszer.

Tefal elektromos kukták
Tefal elektromos grill

Tefal elektromos grill

Válasszd a Tefal elektromos grillezőit, és élvezd az ételeket egészségesen és frissen. A Tefal tapadásmentes felületének és az automata grill technológiának köszönhetően könnyedén érhetsz el tökéletes eredményt és kiváló ízeket. A Tefal OptiGrill kontaktgrilljei biztosítják a finomságok gyors elkészítését. A Tefal asztali grillek nagy grillező felülettel rendelkeznek, amely húsok- és zöldségek szűműra is alkalmasak. Az OptiGrill Elite elektromos grillezővel minden vendég egyénre szabott grillezést biztosíthatsz, pontosan kívánságaik szerint. Tefal elektromos grillek- és az eredmény tökéletes lesz!

Tefal fritőzök

A Tefal fritőzöket többféle változatban gyártják. A kínálat klasszikus, de akár fejlettebb modelleket is tartalmaz,  igényeidnek megfelelően. Például a Tefal Filtra Pro fritőzt szabadalmaztatott szűrőrendszerrel látták el, így nem kell aggódnod a túlmelegedett olaj miatt. A Tefal Actifry termékcsalád Tefal forró levegős olajsütője lehetővé teszi, hogy mindössze egy evőkanál olajjal, vagy teljesen olajmentesen készítsünk ételeket. Hasonlóképpen élvezheted a minimális olajtartalmú egészséges ételek elkészítését a Tefal Easy Fry forrólevegős fritőzök sorozatával is. És ha nem szeretsz várni az ételre, és nem kedvedel a sütés soráni kellemetlen szagokat, akkor a Tefal Maxi Fry sütő az ideális választás a számodra. Nagy teljesítményének köszönhetően néhány perc alatt ropogós krumplit készít, és a beépített fémszűrő megakadályozza a szagokat.

Tefal fritőzök
Tefal konyhai robotok és turmixgépek

Tefal konyhai robotok és turmixgépek

A Tefal konyhai robotgépek nélkülözhetetlen segítők lesznek otthonodban. A bolygó-duál keverésnek köszönhetően a Tefal robotgépek gyors és tökéletes dagasztást biztosítanak. Könnyedén kezeli a masszívabb kenyér tésztát, a pizza tésztát és a könnyed habcsók összevetőit is. A Tefal kézi keverők tökéletes pontosságot és könnyed, másodpercek alatti eredményeket biztosítanak, hosszú élettartam mellett. Fedezd fel a gyümölcsök és zöldségek erejét, és töltsd fel energiával a napod a Tefal asztali keverők segítségével. Gyümölcslevek, koktélok, turmixok vagy házi levesek és mártások készíthetők segítségükkel. Fedezd fel újra az otthoni sütés örömét a Tefal kézi mixerrel. A konyhai robotgépekkel, turmixgépekkel és Tefal -facsarókkal történő munkavégzés egyszerű és gyors lesz a számos tartozéknak köszönhetően.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók

Szeretnéd, ha tökéletesen vasaltak lennének a ruháid, és nem kellene sok időt töltened a vasalással? A Tefal ruhagőzölők, Tefal gőzállomások és Tefal gőzvasalók igazán tartós és erőteljes gőzteljesítményt képesek nyújtani. A végső időmegtakarítás érdekében fedezd fel a Tefal Care For You önműködő vasalót, amely automatikusan vasalja, szárítja és fertőtleníti a ruhákat! A Tefal vasalósorozat intelligens és hatékony eszköz kedvenc ruháid és egyéb textíliák vasalásához. Természetes a szabadalmaztatott Calc Collector vízkőmentesítési rendszer is, amelynek köszönhetően a Tefal vasalók valóban hosszú ideig szolgálnak. Páratlan gőzteljesítményükkel és okos, modern funkcióikkal a Tefal vasalók rendkívül ügyes segédeszközök, amelyek a legjobb vasalási élményt garantálják a könnyed eredmény elérése érdekében.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók
Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

A Tefal vízforralók, filteres kávéfőzők, szendvicssütők és kenyérpirítók nem csak a bőséges reggelik elkészítésében segítenek, hanem konyhádnak kíváló kiegészítői is lesznek! A Tefal számos formatervezési és funkcionális lehetőséget kínál. A praktikus műanyag vízforralóktól kezdve a rozsdamentes acél és dizájnos üveg vízforralókon át a vízhőmérséklet-szabályozó funkcióval ellátott modellekig, amelyek alkalmasak például bébiételek vagy különböző teafajták elkészítéséhez. A filteres kávéfőzők viszont az állítható időzítőnek és a hőmérséklet-tartási funkciónak köszönhetően biztosítják, hogy finom kávé váron mindig, amikor felébredsz. Fedezd fel a Tefal szendvicssütők és kenyérpirítók széles választékát is. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetünk a segítségükkel valami finom harapnivalót. A Tefal Digital és Tefal Sense készülékek tökéletesen illeszkednek a modern konyhákba, amelyek elegáns digitális kijelzővel rendelkeznek. Élvezz minden egyes ételt és italt, amelyet barátaiddal, családoddal és a Tefal készülékekkel együtt készítesz.

Termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok

Ha meleg italokat és forró ételeket szeretnél melegen tartani amennyire csak lehetséges, a termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok széles választékából választhatsz. Nem kell aggódnod, ha a gyermekek ételét szeretnéd megőrizni bennük, hiszen tanúsítvánnyal rendelkeznek, Európában készültek és 100%-ban biztonságosak. A legtöbb Tefal termék mikrohullámú sütőben és fagyasztóban is használható, valamint mosogatógépben is mosható.

Vízforralók, termoszok, thermo bögrék és Tefal ételtermoszok
Tefal garancia

15 év javíthatósági garancia

A Tefal márka a legtöbb terméke esetében 15 évig garantálja a szervizelést, kedvező áron. Világszerte 6200 engedélyezett szervizközpont működik. Bármilyen javítás felesleges késedelem nélkül történik, mert a Tefal 15 évig garantálja a gyors és olcsó pótalkatrész-szállítást. Ezenkívül a termékeket úgy tervezték, hogy a szervizelés a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. 15 év javíthatósági garancia.

    Paraméterek módosítása
    972 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20