Oldal frissítése

Tefal serpenyők

tefal indukciós serpenyő

Tefal serpenyők a tökéletes kulináris élményért

Akár kezdő vagy a konyhában, vagy sok év tapasztalata áll mögötted, akár lelkes szakács vagy, akár hajlamos vagy kerülni a főzést, az ételek elkészítése mindig gyerekjáték lesz ezekkel a fantasztikus segítőtársakkal. Az egyik ilyen a Tefal serpenyő, ráadásul többféle formában - klasszikus vagy grill, wok, palacsintasütő vagy mélysütő - kapható. Mindegyik Tefal serpenyő különleges funkcióinak köszönhetően minden percet élvezetesebbé varázsol a konyhában.

Klasszikus Tefal serpenyő

A konyha alappillérei - klasszikus és grill Tefal serpenyő

Egyetlen konyhából sem hiányozhat a klasszikus Tefal serpenyő, amellyel bármilyen ételt elkészíthetsz. A tapadásmentes felületének köszönhetően semmi sem ragad rá, használat után pedig egyszerűen elmoshatod mosogatógépben. Az ételek elkészítése a Tefal grillserpenyőben ugyanolyan kényelmes megoldás lesz, ha az időjárás nem alkalmas a szabadtéri lakomázáshoz. Az alján lévő speciális barázdák felfogják az összes szaftot, és az eredmény tökéletesen zamatos lesz.

Kiemelkedő minőségű Tefal serpenyők a kedvenc ételkülönlegességeidhez

Rendelkezésedre állnak speciális Tefal serpenyők a kulináris alkotásokhoz, mert minden alkalomhoz szükség van a megfelelő segítségre. A magas oldalú Tefal wok segítségével pillanatok alatt készíthetsz egészséges, zöldségekkel és húsokkal teli ételeket, minimális zsiradékkal. A palacsintasütő serpenyőnek viszont alacsony oldala van a könnyű átfordítás és az egyenletes barnulás érdekében. Végül pedig a Tefal sokoldalúan használható mély serpenyőit is kihasználhatod - a pároláshoz és mártáskészítéshez.

Tefal wok
tefal indukciós serpenyő

Mitől olyan különlegesek a Tefal serpenyők? A tulajdonságok adnak egy tippet

A Tefal serpenyők különleges tulajdonságaiknak köszönhetően minden főzéshez örömet szereznek. Az első a Thermo-Signal, a serpenyő közepén található jelző, amely pirosra vált, ha a serpenyő elég forró. Az innovatív Thermo-Fusion Plus szélesebb indukciós tárcsát kombinál vastagabb alappal az egyenletes, odaégés nélküli főzés érdekében. Végül pedig ott vannak a felhasznált anyagok - a Tefal serpenyő tapadásmentes felülete PFOA, ólom- és kadmiummentes.

Paraméterek módosítása
222 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10