Oldal frissítése

Tefal vasalók

Tefal vasalók

Tefal vasalók

Javítsd az életminőséged egy minőségi Tefal vasalóval, gőzállomással, vagy a márka ruhagőzölőjével. A Tefal vasalók gőzölési teljesítménye verhetetlen, a Durilium Airglide vasalótalppal együtt pedig a Tefal eszközökkel minden eddiginél kényelmesebb a vasalás. Emellett a Calc Collector vízkőmentesítő rendszer gondoskodik a vasalók hosszú élettartamáról.

Tefal gőzölős vasalók

Tefal gőzölős vasalók az erőteljes és kényelmes vasalásért

Mindenki a Tefal gőzölős vasalóit választja. Egészen az olcsóbb, esetenkénti alkalmazásra tervezett modellektől, mint a Tefal Easygliss és Maestro, a nagy teljesítményű vasalókig, mint például a Tefal Ultimate Anti-Calc vasaló Calc Collector funkcióval és automatikus biztonsági zárral, amely képes még a legigényesebb fehérneműk kezelésére is. A Tefal az innovációk élén jár, erre egyértelmű bizonyíték a Tefal vezeték nélküli vasalóinak termékcsaládja, a Tefal Freemove, amely korlátozások nélküli, szabad mozgást nyújt.

Tefal gőzállomás a kompromisszumok nélküli vasaláshoz

A Tefal gőzállomások hosszan tartó gőzteljesítményt kínálnak kompromisszumok nélkül. A vasaló sima csúszását a karcolásálló Durilium Airglide vasalófelület biztosítja. Természetesen rendelkeznek egy Calc Collector vízkőmentesítő rendszerrel is, amely meghosszabbítja a készülék élettartamát. A magas gőzkibocsátásnak köszönhetően a Tefal gőzállomások képesek a kényes anyagok vasalására vagy a ruhák felfrissítésére is a függőleges gőzölés lehetőségével.

Tefal gőzállomások
Tefal ruhagőzölők

Tefal ruhagőzölők a finom anyagokhoz

A Tefal ruhagőzölő optimális segítséget nyújt a ruhák gyűrődéseinek gyors kisimításában, mindezt minimális erőfeszítéssel és vasalódeszka nélkül. Ideális választás különösen a kényes anyagokhoz, például öltönyökhöz vagy estélyi ruhákhoz. A ruhagőzölőkhöz nincs szükséged vasalódeszkára, de egyes modellek rendelkeznek egy speciális, függőleges Press & Steam támasszal, amely lehetővé teszi a gőz áthaladását a kifogástalan eredmény érdekében.

Paraméterek módosítása
111 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15