Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Tefal multicookerek

Multifunkciós edény Tefal

Multifunkciós edények Tefal

A Tefal multifunkciós edények felbecsülhetetlen segítőtársaid lesznek a konyhában. Készítsd el gyorsan és egyszerűen kedvenc ételeidet egyetlen edényben! Az okos Tefal Cook4me+ multifunkciós fazék lépésről lépésre végigvezet a főzésen a közösen írt beépített recepteknek köszönhetően. A Tefal Cook4me+ gyorsfőző képességének köszönhetően a tárolt receptek közül egészen 120 kevesebb mint 15 perc alatt elkészíthető. A Tefal Turbo Cusine multifunkciós edény elegáns kialakítású, szférikus edénnyel rendelkezik, és 10 automatikus programot kínál. A Tefal Multicooker 12 programot vezérel, a Tefal SpheriCook 16 programot, a Tefal All In One Pot pedig akár 25-t. Minden Tefal multifunkciós edényben beállítható a stabil hőmérséklet, meghatározható a főzési idő, és ami a legfontosabb, akár 24 órával is késleltethető az indítás. A Tefal multifunkciós edények az ételeket is képesek ugyanolyan hosszú ideig azonos hőmérsékleten tartani, így mindig forró vacsorával várhatnak. Fedezd fel a főzés gyorsabb és fantáziadúsabb módját a Tefal multifunkciós edények segítségével.

Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15