Oldal frissítése

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Frissítve
Rowenta, Krups, Tefal

Bizonyára már mindegyikünk került olyan helyzetbe, amikor egy otthoni készüléke röviddel a garanciális időszak letelte után tönkrement. A dugulások, a patronok, a termékek tervezett elavulása és (nem)létezése gyakran említett témák. A Groupe SEB francia családi vállalat, amelyhez olyan márkák tartoznak, mint a Tefal, Rowenta és a KRUPS megpróbál szembemenni a gyorsan változó elektronikai termékek trendjével. Megváltoztatta a termékfejlesztés és -gyártás szemléletét, és termékeinek 95%-a legalább 15 évig garantálja a javíthatóságot. Hogy mindez miért történt, és hogyan működik a 15 éves javíthatóság a gyakorlatban, megtudhatod az alábbi cikkből.

 10 évig kapható cserealkatrészek Rowenta, Krups, Tefal

15 év javíthatóság – TARTALOM

 1. Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?
 2. Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?
 3. Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok
 4. A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta
 5. Az e-hulladék mint új jelenség

Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?

Ennek fő oka a környezetszennyezés és a felesleges hulladéktermelés elleni küzdelem. A termékeket úgy tervezték, hogy könnyen javíthatók és környezetbarát módon ártalmatlaníthatók legyenek. Az ökológiai és gazdasági okok mellett a gyártó törekvései a tulajdonosok saját tapasztalatain alapulnak. Úgy vélik, hogy még egy kenyérpirító is lehet családi örökség tárgya.

A Groupe SEB már 2008-ban elkezdte fokozatosan megváltoztatni az egyes Tefal, Rowenta és KRUPS termékek gyártási koncepcióját, azzal az egyszerű céllal, hogy a termékek könnyen és gyorsan javíthatók legyenek. Ígéretük teljesítése érdekében a gyártók külön raktárakat hoztak létre, ahol ezeket az alkatrészeket tárolják. A legnagyobb európai raktár Franciaországban található, ahol több mint 50 000 különböző típusú pótalkatrészt és közel 8,3 millió egyedi alkatrészt tárolnak.

cserealkatrészek 10 év javíthatóság Tefal
A javítás költsége gyakran olcsóbb, mint a termék cseréje.

Minden új terméken szerepel a "15 évig javítható termék" logó. A Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkák elkötelezték magukat amellett, hogy a 2012 óta bevezetett gyakorlatilag valamennyi termék esetében* a termék megvásárlásától számított átlagosan 15 évig tartják fenn az összes pótalkatrészt. A javítás semmilyen módon nem változtatja meg a termék minőségét, és csökkenti a hulladék környezetre gyakorolt hatását.

* A Groupe SEB által 2021-ben az európai piacra bevezetett készülékek több mint 96%-a teljesítette a 2021. december 31-ig érvényes 10 éves kötelezettségvállalást, amelyet 2022. január 1-től 15 éves vállalás váltott fel kedvező áron.

rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek

2016 óta a 3D nyomtatás technológiáját műanyag pótalkatrészek gyártására is használják, ami lehetővé tette egyes termékek még hosszabb elérhetőségét. Minden 3D nyomtatott alkatrész speciális minősítési folyamaton megy keresztül a minőség és a tartósság biztosítása érdekében. Tekintsd meg, hogyan folyik az alkatrészek 3D nyomtatása az egyszerűbb javítás és a készülék meghosszabbított élettartama érdekében.

Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?

A Tefal, Rowenta és KRUPS márkákkal a Groupe SEB olyan termékeket fejleszt, amelyek nemcsak könnyen javíthatók, hanem mindenekelőtt hosszú élettartamúak. Ha a készülék elromlik, vagy egy gyakran használt és igénybevett alkatrész elhasználódik, ne dobd ki a kukába, mert valószínűleg lesz hozzá pótalkatrész. A javítási eljárás a következő.

 1. A gyártótól függően látogass el a Tefal, a KRUPS vagy a Rowenta weboldalára.
 2. rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek
  A pótalkatrészek 96%-a 15 évig rendelkezésre áll. Egyszerűen nézd meg a gyártó weboldalán, hogy a készülékedhez is kaphatóak-e alkatrészek.
 3. Ellenőrizd, hogy a termékhez rendelkezésre állnak-e pótalkatrészek.
 4. Válassz egy hivatalos szervizközpontot a készülék ellenőrzéséhez és a szükséges pótalkatrész megrendeléséhez.
 5. A szervizzel való egyeztetés után vidd el vagy küldd el a készüléket.
 6. Vedd fel a megjavított készüléket, és használd tovább a megszokott módon.

 Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok

Annak érdekében, hogy minden nagyobb késedelem nélkül és a maximális megelégedésedre működjön, világszerte több mint 6200 hivatalos szervizközpontból álló hálózat áll rendelkezésre a professzionális javítási szolgáltatások biztosítására. A weboldalon könnyen megtalálhatod a legközelebbi hivatalos szervizközpontot:

hivatalos Tefal, Krups, Rowenta szerviz 15 évig javítható termékek
A 6 200 professzionálisan képzett szervizhálózat biztosítja a lehető legjobb javítást

A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta

Tefal

Ne dobd ki az elromlott Tefal készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Tefal márka története 1954-ben kezdődött, amikor Marc Grégoire megalapította azt Franciaországban, miután elkészítette az első tapadásmentes serpenyőt a felesége számára. A felületet fokozatosan más konyhai eszközökre is alkalmazta, és megszületett a főzés forradalma. Hosszú története során a márka rengeteg úttörő újítással rukkolt elő, köztük a vezeték nélküli vasalóval. Ma már a Tefal széles választékában nemcsak szinte minden elképzelhető konyhai segédeszköz található meg, hanem például vasalók és mérlegek is. A Tefal márka 1968 óta a nagyhatalmú nemzetközi Groupe SEB része.

Rowenta

Ne dobd ki az elromlott Rowenta készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Rowenta eredete 1909-re nyúlik vissza, amikor Robert Weintraud iparmágnás megalapította. A márka megalakulása óta a kifinomult formatervezésre, a magas minőségre és az innovációra összpontosít. A márka történelméhez tartozik az első termosztatikusan szabályozható vasaló 1949-ben, valamint a Red Dot formatervezési díj. Ma a márka az otthoni tisztítás és testápolás területén jelentős szereplő, és olyan események büszke partnere, mint az Elite Model Look verseny. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondicionálók vagy hajápoláshoz és egyéb testápoláshoz használt eszközök szerepelnek. A márka 1988 óta a Groupe SEB része.

KRUPS

Ne dobd ki az elromlott KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A német KRUPS márka gyökerei 1846-ig nyúlnak vissza, amikor az alapító Robert Krups rendkívül jó minőségű mérlegeket állított elő. Az 1950-es években a KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és ebből született meg a legendás ONKO kávéfőző. A KRUPS márka több mint 50 év alatt számos rendkívüli modellt és műszaki megoldást készített és készít a mai napig is. Az öntisztuló gőzfúvóka szintén ezt bizonyítja. A KRUPS kínálatában kávéfőzők, minőségi kávédarálók és tejhabosítók találhatók. Ma a KRUPS márka az erős nemzetközi Groupe SEB tagja.

Az e-hulladék mint új jelenség

Az elektromos hulladék mennyisége folyamatosan növekszik. Csak 2019-ben közel 54 millió tonna e-hulladék keletkezett. Ez azt jelenti, hogy minden magyar csaknem 16 kilogramm elektromos hulladékot termelt. Ennek a hulladéknak csak 1/3-át hasznosítják újra. Ennek számos oka van, de az eredmény jelentős környezeti hatással van az országra, valamint gazdasági hatással a fogyasztókra. A készülékek javíthatósága és fenntarthatósága mindenképpen egy lépés a helyes irányba.

Ne dobd ki az elromlott Tefal, Rowenta és KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek hosszú éveken át szolgálnak majd, és tekintsd meg a márkák kínálatát.

15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10