Oldal frissítése

Domácí a osobní spotřebiče

Szendvicssütő receptek és tippek

A szendvicssütővel készült melegszendvics népszerű uzsonna iskolába, munkahelyre és akár kirándulásokhoz is. Szakadj el a sajt, sonka és ketchup klasszikusaitól és meríts ötleteket ellenállhatatlan melegszendvics receptjeinkből, amelyek garantáltan meghozzák a kedved, hogy újra elővedd a szendvicssütődet.

Hogyan aszaljunk gyümölcsöt, zöldséget és egyebeket aszalógéppel?

Az élelmiszerek szárítása a tartósítás egyik legjobb módja. Az aszalással megőrizzük a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, miközben meghosszabbítjuk a élelmiszerek eltarthatóságát. Szerezz be egy aszalógépet és tárazz be gyümölcsökből és zöldségekből a hosszú télre. Sorra vesszük, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az aszalógépet, hogyan kell gombát és húst szárítani, gyümölcsöt aszalni aszalógéppel és általában írunk az aszalógép használatáról.

Ételpárolás (ELŐNYÖK és RECEPTEK)

A párolás az egyik legegészségesebb módja az ételek elkészítésének. Nemcsak abban segít, hogy sokkal több vitamin maradjon a zöldségekben, mint a hagyományos, vízben való főzés során, de az ételek színe és íze is jobban megmarad, mely fokozza az étkezés élvezetét. Cikkünkben érintjük a zöldség párolás és a hús párolás témáját, valamint azzal is foglalkozunk, hogyan kell főzni ételpárolóban.

Befőzési tippek (ÚTMUTATÓ + RECEPTEK)

A befőzés nem nagy tudomány, de a siker érdekében nem árt, néhány alapvető szabályt betartani. Cikkünkben ezek mellett hasznos befőzési tippekkel is szolgálunk. Tudtad például, hogy a mosogatógépet is használhatod befőzéshez?

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron.

Hogyan előzhető meg a klíma miatti megfázás?

Annak érdekében, hogy légkondicionálód ne okozzon több kárt, mint hasznot, meg kell győződnod arról, hogy helyesen van-e beállítva. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a különböző betegségeket, és távol tartsd a légkondicionálóval kapcsolatos betegségeket.

Milyen inhalátort vegyek?

Ha hatékony segítőt szeretnél a légzőszervi megbetegedések elleni küzdelemben, egy inhalátor beszerzése mindenképpen jó döntés. Ilyen széles választékban azonban nem könnyű eligazodni, a különböző adatokat és paramétereket sem könnyű megismerni. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót, melyben elmagyarázzuk, hogy mire kell figyelni az inhalátor kiválasztásakor, tisztázunk néhány fogalmat, és végigvezetünk az egyes inhalátortípusok előnyein és hátrányain.

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában.

Élelmiszer-vákuumozás (TIPPEK és TANÁCSOK)

Az el nem fogyasztott élelmiszerek pazarlásának elkerülése érdekében szerezz be egy vákuumozó gépet. A vákuumozás akár többszörösen hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket, amit mind a feldolgozatlan alapanyagok, mind a főtt ételek esetében értékelni fogsz. Cikkünkből megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna az élelmiszer-vákuumozásról.

Stílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban

Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett menü elkészítéséhez.

Braun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez

A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes eredményt érhetsz el. Milyen különböző Braun borotvák és trimmelők sorozatai találhatók meg a kínálatunkban, és kiknek készültek elsősorban?

Klímatisztítás házilag

A légkondicionáló berendezés tisztítása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony működéshez, ezért minden szezon előtt rendszeresen végezd el a légkondicionáló karbantartását. Hogyan működik az otthoni klímatisztítás, és miről nem szabad megfeledkezni?

Hogyan hűtsük le a lakást? (ÚTMUTATÓ)

Az elmúlt nyarak forróak és gyakran nagyon szárazak voltak. A nap könyörtelenül süt, és mindent felmelegít maga körül. A lakásod lassan egy hatalmas, forró kemencévé változik, és szinte emberfeletti kihívás elviselni. A panellakásokat és a tetőtereket a legrosszabb lehűteni, de amikor a hőmérő skálája eléri a trópusi hőmérsékletet, elviselhetetlenné válik a lakóházakban és a házakban való tartózkodás. Van néhány tippünk, hogyan hűtsd le a lakásodat, hogy újra kényelmesen aludhass.

Hogyan élezzünk kést? (ÚTMUTATÓ)

A konyhában nem nélkülözheted az éles kést. De mit tegyünk, ha annyira tompa, hogy szinte mér életveszélyessé vált? Élezzük meg. Cikkünkben tanácsokat adunk a késélezésre vonatkozóan. Egyáltalán nem bonyolult dolog.

Mosogatógép energiaosztály

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. A G energiaosztályú készülék a leginkább energiaigényes, az A energiaosztályú mosogatógép pedig a leginkább energiatakarékos. A választást megkönnyíti az energiacímke, amely minden mosogatógépen kötelezően szerepel. A mosogatógép fogyasztását évi 280 normál mosási ciklus alapján határozzák meg.

AquaStop mosogatógépek

Az Aquastop egy kifinomult vízszivárgás elleni biztonsági rendszer, amely elzárja a mosogatógép vízellátását tömlőhiba vagy -szakadás esetén.

Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez

Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és használható. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

Tefal FW605810 Easy Fry multifunkciós sütő és forrólevegős fritőz (TESZT)

Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és megtudhatod.

Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT)

Tudni szeretnéd, hogyan működik a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő és hogyan használható a gyakorlatban? Akkor minden bizonnyal te is ugyanolyan kíváncsi vagy, mint én voltam a tesztelés előtt. Hogy végül hogyan állt helyt, és hogy megéri-e beruházni ebbe a praktikus segítőbe, amely mindig kéznél van, cikkünkből megtudhatod.

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20