Oldal frissítése

Tefal gőzölős vasalók

Tefal gőzölős vasalók

Tefal gőzölős vasalók a tökéletesen sima ruhákért

A Tefal gőzölős vasalók teljesítményüknek köszönhetően megkönnyítik az életedet. Hatalmas előnyük az egyenletes gőzkibocsátás a teljes vasaló felületen. A Tefal gőzölős vasaló modelleknél alapfelszereltség a rendkívül csúszós, karcálló Durilium Airglide vasalófelület, a magasabb tartományokban pedig az Autoclean funkció, így a vasaló teljes élettartama alatt megőrzi magas csúszóképességét. Erről gondoskodik a szabadalmaztatott Anti-Calc vízkőmentesítési rendszer is, kivehető Calc Collect-tel. Fogadj a Tefal gőzölős vasalókra, és tedd a vasalást kellemes élménnyé.

Tefal függőleges gőzölős vasalók

Sokoldalúan használható Tefal függőleges gőzölős vasalók

A Tefal függőleges gőzölős vasalók ideálisak kényes anyagok alkalmi vasalásához, ruhák gyors felfrissítéséhez vagy függönyök és drapériák vasalásához. A vízkőtelenítő, öntisztító, csepegésgátló rendszerrel vagy a ProtectStyle érzékeny anyagokat védő tartozékokkal a legjobb hosszú távú ápolást nyújtják a ruháidnak. A Tefal függőleges gőzölős vasalók jellemzően erős gőzfúvással vagy változó gőzkibocsátással rendelkeznek.

Tefal gőzölős vasalók - funkciók

A Tefal gőzölős vasalók praktikus jellemzői

A Tefal vízkőmentesítéssel ellátott gőzölős vasalók a Calc Collector nevű speciális vízkőmentesítési funkciót használják. Ez egy kivehető szegmens, amely összegyűjti a felmelegített vízből származó vízkőt, így védi a vasalót a károsodástól és meghosszabbítja az élettartamát. A karbantartás egyszerűen a gyűjtő víz alatt történő öblítéséből áll. A csöpögésgátló funkció megvédi a ruhákat a nem kívánt csöpögéstől alacsony hőmérsékleten történő vasaláskor. Megakadályozza, hogy a ruhákon a csöpögő víz csúnya foltokat hagyjon.

Tefal ruhagőzölők a még könnyebb munkavégzésért

Nem vagy elégedett Tefal gőzölős vasalóddal és még egyszerűbb vasalási módot keresel? Akkor jöhetnek a Tefal ruhagőzölők, amelyeknél csak felakasztod a ruhadarabot a fogasra, és a Tefal ruhagőzölő mindent elvégez helyetted. Számos lehetőség közül választhatsz. Válaszd például a Tefal Pro Style gőzölő rendszert állvánnyal vagy a Tefal Ixeo állítható vasalódeszkával. A kompakt és könnyen hordozható Tefal Ixeo Cube gőzölővel szükség szerint otthonod bármelyik helyiségében használhatod a gőz tisztító erejét.

Tefal ruhagőzölők
Paraméterek módosítása
87 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15