Oldal frissítése

Tefal vízforralók

Tefal vízforraló hőmérséklet-szabályozással

Tefal vízforralók

A Tefal vízforralók széles választékot kínálnak design és funkcionalitás terén is. A praktikus műanyag vízforralótól kezdve a rozsdamentes acélon át a stílusos üveg változatokig. A Tefal üveg vízforralók lenyűgöző színekben pompáznak, amelyek nemcsak jól néznek ki, de jelzik is, hogy a gyorsforraló be van kapcsolva. Emellett a kínálatban megtalálhatók duplafalú modellek is, amelyek tapintásra hűvösek és hőmérséklet beállítással, valamint digitális kijelzővel rendelkeznek, ami ideális például bébi ételek vagy teák készítéséhez.

Tefal design vízforraló

Okos és elegáns Tefal vízforraló design

Élvezd a kávét vagy teát egy Tefal vízforralóval, mely nem csupán kiemelkedő funkciókkal, hanem intelligens tulajdonságokkal is büszkélkedhet. Az elegáns fekete vagy fehér változat, mely tapintásra hűvös, ötvözve az LCD kijelzővel, bármely modern belső térben megállja a helyét. Figyelemre méltóak a retró stílusú Tefal vízforralók, vagy a praktikus LED megvilágítással ellátott üveg változatok is, amelyek jelzik a gyorsforraló működését.

Duplafalú vízforralók – a hűvös érintés biztosítékai

A duplafalú Tefal vízforralókat már első látásra megszereted. Belső rozsdamentes tartállyal rendelkeznek, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír, és egy külső műanyag réteggel van borítva. Ennek köszönhetően a Tefal vízforraló kívülről hűvös marad, így sosem égetheted meg magad, miközben a belsejében a víz továbbra is forró marad.

Tefal dupafalú vízforraló
Tefal vízforraló funkciók

Milyen funkciókkal rendelkezhetnek a Tefal vízforralók?

A Tefal vízforralók kiemelkedő funkciókkal rendelkeznek. Az LCD kijelző és LED megvilágítás mellett a vízforralók szabályozhatják és akár 30 percig is megtartják a hőmérsékletet, továbbá rendelkezhetnek automatikus fedél nyitással, kikapcsolással és túlmelegedés elleni védelemmel. Az emellett elérhető extrém űrtartalommal és magas teljesítménnyel rendelkező modellek szinte azonnal felmelegíthetnek nagy mennyiségű vizet, akár több vendég számára is.

Paraméterek módosítása
26 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10