Oldal frissítése

Tefal elektromos grillek

Tefal grill

Tefal elektromos grillek: Tökéletes eredmények a véres és a jól átsült ételek között

A Tefal elektromos grill különösen alkalmas otthonra, az erkélyre vagy a teraszra, de a kertbe, akár a pavilonba is gond nélkül beszerezhetsz egyet. Sőt, találsz helytakarékos kompakt modelleket és XL méreteket is a nagycsaládosok számára. Tökéletes társ a mindennapi főzéshez, hiszen (a választott modelltől függően) használhatod grillsütőként, a sütőedénynek köszönhetően sütőként, vagy a kiegészítőkkel együtt tökéletes gofrit készíthetsz benne. A legtöbb asztali és kontaktgrill nagy teljesítménnyel, tapadásmentes felülettel és mosogatógépben tisztítható, levehető alkatrészekkel büszkélkedhet. A különleges OptiGrill termékcsalád pedig szabadalmaztatott technológiát kínál, amely automatikusan beállítja a hőmérsékletet és az időt a tökéletes eredmény érdekében. Tehát csak rajtad múlik, hogy melyik Tefal elektromos grillsü modellt választod. Az biztos, hogy minden Tefal változattal célba találsz.

tefal asztali grill

A Tefal asztali grill egy egész társaságot képes megvendégelni

A Tefal asztali grillek ideális választás otthonra, illetve teraszra és erkélyre. Bár első ránézésre nem úgy néz ki, de az egész társaságot képes megvendégelni, és finom paninit, húst, halat és zöldséget készíteni. A grill könnyen kinyitható, így növelve a grillezőfelületet. A hőmérséklet beállítása, a nagy teljesítmény, a könnyű tárolás valamint a gyors tisztítás lehetősége magától értetődő.

Bárhol és bármikor grillezhetsz a Tefal kontaktgrill segítségével

A Tefal kontaktgrill lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között tudj grillezni. Az alapmodellek nagy teljesítménnyel, tapadásmentes felülettel és nagy csepegtető tálcával büszkélkedhetnek. A magasabb kategóriák automatikusan is képesek grillezni (a tartalmuktól függően állítják be a hőmérsékletet és a grillezési időt), több speciális program szerint. Lehetőséged van különböző méretű kontaktgrillek közül is választani.

tefal XL kontakt grill
optigrill tefal

A Tefal Optigrill közreműködésével mesterszakács válik belőled

A Tefal Optigrill elektromos grillsütő a szó szoros értelmében grillez helyetted. "Automata grill szenzor" funkcióval rendelkezik, amely a hús méretéhez és vastagságához igazítja a grillezési időt, és hangjelzéssel tájékoztat a grillezés előrehaladásáról. Természetesen több automatikus program is rendelkezésre áll (hamburgerek, steakek, tenger gyümölcsei, ...), de választhatod a kézi üzemmódot is.

Paraméterek módosítása
37 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05