Oldal frissítése

Témata

Hogyan aszaljunk gyümölcsöt, zöldséget és egyebeket aszalógéppel?

Az élelmiszerek szárítása a tartósítás egyik legjobb módja. Az aszalással megőrizzük a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, miközben meghosszabbítjuk a élelmiszerek eltarthatóságát. Szerezz be egy aszalógépet és tárazz be gyümölcsökből és zöldségekből a hosszú télre. Sorra vesszük, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az aszalógépet, hogyan kell gombát és húst szárítani, gyümölcsöt aszalni aszalógéppel és általában írunk az aszalógép használatáról.

Ételpárolás (ELŐNYÖK és RECEPTEK)

A párolás az egyik legegészségesebb módja az ételek elkészítésének. Nemcsak abban segít, hogy sokkal több vitamin maradjon a zöldségekben, mint a hagyományos, vízben való főzés során, de az ételek színe és íze is jobban megmarad, mely fokozza az étkezés élvezetét. Cikkünkben érintjük a zöldség párolás és a hús párolás témáját, valamint azzal is foglalkozunk, hogyan kell főzni ételpárolóban.

Befőzési tippek (ÚTMUTATÓ + RECEPTEK)

A befőzés nem nagy tudomány, de a siker érdekében nem árt, néhány alapvető szabályt betartani. Cikkünkben ezek mellett hasznos befőzési tippekkel is szolgálunk. Tudtad például, hogy a mosogatógépet is használhatod befőzéshez?

Hogyan előzhető meg a klíma miatti megfázás?

Annak érdekében, hogy légkondicionálód ne okozzon több kárt, mint hasznot, meg kell győződnod arról, hogy helyesen van-e beállítva. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a különböző betegségeket, és távol tartsd a légkondicionálóval kapcsolatos betegségeket.

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában.

Hogyan élezzünk kést? (ÚTMUTATÓ)

A konyhában nem nélkülözheted az éles kést. De mit tegyünk, ha annyira tompa, hogy szinte mér életveszélyessé vált? Élezzük meg. Cikkünkben tanácsokat adunk a késélezésre vonatkozóan. Egyáltalán nem bonyolult dolog.

Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez

Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és használható. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

Készíts saját házi joghurtot joghurtkészítő géppel (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Szereted a joghurtos finomságokat reggelire vagy uzsonnára? Akár tiszta fehér formában, akár különböző gyümölcsökkel vagy más összetevőkkel ízesítve, a joghurt mindenkinek az étrendjében benne kéne, hogy legyen. Jót tesz az emésztésnek és az immunrendszernek, számos egészségügyi előnnyel jár. Az ideális joghurtot nem lehet boltban megvásárolni, de egy joghurtkészítő gép segítségével könnyen elkészíthető. Hogyan készíthetsz házi joghurtot joghurtkészítő géppel?

Braun: a különbség a borotva és a trimmelő között

Nem igazán tudod, mi a különbség a szakállvágó és a trimmelő között? Szeretnél olyan borotvát választani, amely minden testápolási igényt kielégít, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót a Braun trimmelőkről és borotvákról. Ismerd meg a főbb különbségeket, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő készüléket.

Fedezd fel a sous vide főzés modern módját

Hallottál már a sous vide főzésről? Ennek az egyedülálló főzési módszernek számos előnye van, amelyek segítségével egyedi ízeket és aromákat érhetsz el, és professzionális szintre emelheted konyhai készségeidet. Mi a titka ennek az innovatív sous vide módszernek? Ebben a cikkben részletesen elmagyarázzuk, hogy mi is az a sous vide, milyen előnyökkel jár a sous vide módszer, és néhány nagyszerű sous vide receptet is megosztunk.

Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint inspirációt keresel a gőzsütéshez, olvasd el cikkünket.

A legjobb robotporszívók

Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a legjobb robotporszívókat árplafon nélkül, a legjobb robotporszívókat a középkategóriában, valamint az olcsó robotporszívókat is, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Kenyérsütés házilag – kenyérsütő receptek, péksütemények, édességek

Szeretnél olyan kenyérsütő recepteket, amelyek mindig jól sikerülnek? Inspirációt keresel az kenyérsütődben való sütéshez, vagy csak szükséged van egy jó élesztős tésztareceptre? Cikkünkben összegyűjtöttünk számos olyan bevált kenyérsütő receptet, amelyek közt a hagyományos és eredeti sütést kedvelők egyaránt megtalálják a számításaikat. Csak válassz közülük és add át magad az otthoni sütés örömének.

Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése

A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt tervezed, hogy idén a grill steak is szerepel majd a menüben? Akkor van néhány értékes tippünk a számodra, hogyan készíthető minőségi grill hús. Bemutatunk néhány grill pác receptet, elmondjuk, mely húsok alkalmasak a grillezéshez, hogyan készül a grill csirke pác, vagy milyen grill pác a legjobb sertéshúshoz, illetve marhahúshoz.

Klíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban

Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a klíma fűtés előnyeit és hátrányait, a működési elvét, és azt, hogy a fűtés légkondícionálóval mennyire kifizetődő.

A legjobb légtisztítók 2022-ben

Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet adunk arról, mely légtisztítók bizonyultak a legjobbnak 2022-ben.

Az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok közötti különbség (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a tisztítással és csatlakoztatással kapcsolatban is tanácsokkal látunk el.

A különbség a gáztűzhely és az indukciós főzőlap között (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.

Hogyan ápoljuk a főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Akár indukciós, kerámia- vagy gázos főzőlapod van, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd és tisztítsd. A megfelelő ápolás a kulcsa annak, hogy hosszú ideig jól szolgáljon. Tippjeink és tanácsaink vannak arra vonatkozóan, hogyan tisztítsd kíméletesen és hatékonyan a főzőlapot.

Mi az a lassú főző + RECEPTEK

A lassú főzőben történő főzés a modern ételkészítés egyik módja. Cikkünkből megtudhatod, mi mindenre képes a lassú főző, hogyan működik és mit főzhetünk benne.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05