Oldal frissítése

Alza.fr News

A legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb.

Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai?

Milyen telefont vegyek 2024-ben?

Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.

Milyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.

Milyen tévét vegyek PS5 és Xbox Series konzolokhoz?

Érdekelnek az új next-gen konzolok új funkciói, mint például a 4K/120Hz vagy a változó képfrissítési frekvencia? Akár igen, akár nem, a gamer tévét a funkciók és a specifikációk figyelembevételével ajánlott kiválasztani. Mi alapján lehet tehát kiválasztani a megfelelő tévét a next-gen konzolhoz? Ebben a cikkben tiszta vizet öntünk a pohárba.

Milyen okosórát vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

Okosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek?

A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba való bekapcsolódást. Így kényelmesen, a hangoddal szabályozhatod a világítást, a fűtést, a redőnyöket stb.

Milyen kávéfőzőt vegyek?

Ki ne szeretné átadni magát egy igazi olasz eszpresszónak, gazdag tejréteg borította cappuccinónak és egyéb kávéspecialitásoknak minden nap? Ha az otthonod kényelmében szeretnéd élvezni az ízletes italokat, nem tehetsz mást, minthogy beszerzel egy minőségi kávéfőzőt. A piacon különféle típusú modelleket találhatsz, mi pedig tanácsot adunk, hogyan találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot.

Milyen konzolt vegyek?

Ki ne szeretne időnként játszani egy kicsit? A játékkonzolok nagyszerű megoldást kínálnak arra, hogy ki tudd ereszteni a gőzt, pár órára kiszabadulhass a valóságból. A piacon azonban többféle konzol is kapható, melyek sok tekintetben különböznek egymástól. Ebben az útmutatóban tanácsokkal látunk el a számodra ideális játékkonzol kiválasztásához.

Milyen légtisztítót vegyek?

Fáradtság, allergia, légzési problémák, köhögés, fejfájás és szédülés? Mindez lehet annak a következménye, hogy az otthonodban rossz a levegő. A légtisztítók segítenek az egészségügyi problémák esetén, de ehhez a te igényeidnek megfelelő modellt kell kiválasztanod. Vajon tudod, hogy mekkora teljesítményű légtisztítóra van szükséged, és melyik szűrési típus a legjobb a te számodra?

Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy csupán 15 percig tart az összes adatod lementése? A telefon elvesztése vagy megrongálódása esetén nem veszítesz értékes adatokat, ugyanakkor megkönnyíti az új eszközökre - telefonra vagy tabletre - való átállást. Melyek a legismertebb biztonsági mentési módszerek és programok, vagy mik az előnyei és hátrányai? Ne hagyd ki gyakorlati tanácsainkat!

Hogy működik a vezeték nélküli töltés?

A modern okostelefonok különféle szórakoztató funkciókkal rendelkeznek, de az, hogy a vezetéket minden nap csatlakoztatni kell a töltőhöz, egyszerűen púp az ember hátán. Tanácsot adunk a kényelmes vezeték nélküli töltés megszervezéséhez, hogy a telefonod mindig tele legyen energiával.

Milyen elektromos fogkefét vegyek?

Az elektromos fogkefe segít kiküszöbölni a rossz fogmosási szokásokat, egyszerűbb és gyorsabb. Ugyanakkor a manuális fogkefékhez képest számos olyan funkciót is nyújt, mint például a vezeték nélküli csatlakozás a telefonhoz. Mire jók ezek a funkciók és milyen a megfelelő típusú fogkefe? Útmutatónkból ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ.

Hogyan legyen okosotthonod

Az okostelefonok és az internet korában az okos háztartás már rég nem a képzelet szüleménye vagy csupán öncélú játszadozás. Életünkbe természetes módon hoz nagyobb kényelmet és kontrollt, amelyek kéz a kézben járnak az energia- és pénzmegtakarítással. A piacon azonban széles a termék- és a kommunikációs protokollkínálat, ami a laikust könnyen elbizonytalaníthatja. Ezért igyekszünk útmutatónkban bemutatni az alapvető kifejezéseket és tanácsot adni, mire ügyelj, ha okosháztartást szeretnél.

Milyen laptopot vegyek?

Akár egy errőtől duzzadó gamer laptopot, akár egy irodai notebookot, vagy egy könnyű, hordozható gépet keresel, cikkünk segítségével megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb változatot.

Intel vs. AMD processzorok a PC játékokban (TESZTEK ÉS EREDMÉNYEK)

AMD vagy Intel? A kérdés, amely szinte már a processzorok létezése óta foglalkoztatja a számítógépek szerelmeseit. Ma azonban ez már nem csupán filozófiai kérdés, hanem egy olyan témakör, amelyet fórumokon és a közösségi hálón vitatnak meg szakemberek mérési adatok alapján. Melyik processzor fog nagyobb teljesítményt, ezáltal minőségibb játékélményt nyújtani? Intel Core i5 11600k vs. Ryzen 5 5600x, AMD Ryzen 9 5900X vs. i9-11900K, i7-11700k vs. Ryzen 7 5800x - járjunk utána.

Milyen villanyborotvát vegyek?

Az elektromos borotvákkal való borotválkozás nagyon egyszerű, és nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy megvágod a bőröd. Drágábbak, mint a hagyományos borotvák, viszont több évig is kitartanak, és különböző funkciókat kínálnak. Ezek közé tartozik többek közt a kijelző, a töltöttség-jelző, a szakállnyíró, a pajeszvágó, vagy a tisztítóállvány, amely egyben töltőegységként is üzemel. Az elektromos borotvák hálózatról tölthetők, gyakran viszont akkumulátorról vagy elemről is működnek, néha pedig mindkét energiaellátási módot támogatják. Abban az esetben, ha vízálló készüléket választasz, akár a zuhany alatt is használhatod.

Milyen monitort vegyek?

Miben különbözik egy irodai LCD monitor egy gamer monitortól? Mit jelent a pivot és mekkora képátlót válasszunk? Segítünk eligazodni abban, hogy milyen paraméterekre kell figyelni a kiválasztás során.

Milyen projektort vegyek?

Szeretnél egy projektort a filmek nagyképernyőn történő nézéséhez, játékokhoz vagy egy konferenciateremben történő bemutató kivetítéséhez? Mit jelentenek az olyan kifejezések, mint a fényerő, a felbontás és egyéb technikai jellemzők? Ebben a cikkben végigmegyünk minden fontos kérdésen, hogy könnyebben ki tudd választani a megfelelő projektort.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05