Oldal frissítése

Legjobb fejhallgatók és fülhallgatók

A legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben

Zene, podcastok, hangoskönyvek - sokunk számára életünk elengedhetetlen részei. A streamingszolgáltatások térhódításának köszönhetően talán még soha nem volt ennyire elérhető. Néhány kattintással pillanatok alatt megtalálhatjuk kedvenc dalunkat vagy albumunkat. Ahhoz pedig, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a zenehallgatás élményéből, megfelelő felszerelésre van szükségünk. Ezért sorra vesszük a legjobb fej- és fülhallgatókat, amelyeket 2024-ben beszerezhetsz a piacon. Öt kategóriában válogattunk és hasonlítottunk össze számodra modelleket, rendeltetésük szerint felosztva. De magán az összehasonlításon kívül tippeket is adtunk, hogyan válaszd ki a legjobb fej- vagy fülhallgatót az igényeidnek megfelelően. Tehát milyen fülhallgatót vegyek? Milyen fejhallgatót vegyek? Olvass tovább és megtudhatod.


Szerző: Szerkesztőség • Aktualizálva: 2024. június 6.


Legjobb fejhallgatók és fülhallgatók (ÁTTEKINTÉS) – TARTALOM

Fej-/fülhallgató trendek

A fej- és fülhallgatókat az utóbbi időben határozottan a vezetéknélküliség uralja, és egyre inkább a True Wireless kategóriába tartozó Bluetooth fülhallgatók dominálnak, amelyek a csatlakozáshoz nem használnak semmilyen kábelt, illetve egymással is Bluetooth-on keresztül kommunikálnak. A True Wireless fülhallgatók - amelyek legismertebb képviselője az Apple AirPods - növekvő népszerűségének oka a praktikusságuk: kicsik, könnyűek (akár töltőtokkal együtt is a zsebünkbe csúsztathatjuk őket) és nincs rajtuk kábel.

És mivel már nem feltétlenül rosszabb a hangminőségük, a minőségi zenehallgatás rajongói is rákaptak. Ennek köszönhetően a vezeték nélküli fej- és fülhallgatók elterjedtek a csúcs Hi-Fi kategóriában is, ami sok vitának ad teret: lehet-e valami Hi-Fi, ha nincs rajta vezeték? Szerintünk igen, és a trendek is ebbe az irányba mutatnak. Mint ilyen, a Bluetooth már elég széles sávszélességgel rendelkezik ahhoz, hogy nagyobb adatmennyiséget szállítson.

Ezen kategórián belül azonban találkozhatunk levehető kábellel ellátott fejhallgatókkal is, amelyeket már egyszerűen csatlakoztatni lehet egy rádióerősítőhöz. A trendet a mobiltelefon gyártók is felkarolták. Sok jelenlegi modell már nem is ad más lehetőséget a felhasználóknak, mivel nincs rajtuk klasszikus 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. Két megoldás létezik: a kényelmetlen redukció vagy a kényelmes Bluetooth.

Legjobb fejhallgatók és fülhallgatók

Hasonlóan jelentős trend az úgynevezett ANC. Ez alatt a betűszó alatt az Active Noise Cancellation szavakat értjük, amit aktív zajszűrésnek fordítunk. A gyakorlatban ez a nem kívánt környezeti zajok (közlekedési zaj, nyüzsgés az utcán vagy az irodában) kiszűrését jelenti, hogy a hallgatónak zavartalan hallgatási élményt nyújtson.

Az ANC fejlett formái ráadásul képesek a helyzetnek megfelelően kiszűrni a nem kívánt zajokat. Ezáltal az aktív zajszűrős fülhallgatót vagy zajszűrős fejhallgatót akár az utcán is biztonságosan használhatod, mivel csak a lényeges hangokat engedi be a füledbe - így könnyebben kiiktathatod az ismétlődő hangokat, de meg fogod hallani az érkező mentőautó vagy a csilingelő villamos hangját.

Az ilyen típusú fej- és fülhallgatók másik nagy előnye, hogy nem kell a maximumra tekerned a hangerőt, hogy elnyomd vele a környezeti zajokat. Ez hosszú távon kíméli a hallást.

Mire figyeljünk a fej-/fülhallgató kiválasztásakor?

A fejezet címében feltett kérdés sokkal átfogóbb, mint amilyennek elsőre hangzik. Egy igazán jó fej-/fülhallgató kiválasztása, amellyel elégedett leszel és amelyet szívesen használsz, számos tényezőtől függ. Két kérdés különösen fontos:

 • Mire fogod használni a fej-/fülhallgatót?
 • Milyen célból használod a fej-/fülhallgatót?

Az első kérdés megválaszolásához el kell döntened, hogy valójában mire szeretnéd használni a fej-/fülhallgatót? Zenét fogsz vele hallgatni a lemezjátszóról az otthonod csendjében, vagy arra fogod használni, hogy elüsd az időt munkába menet, esetleg sportolás közben fogod hallgatni? Minden tevékenység egy kicsit mást igényel, így a sport fülhallgatóknak más tulajdonságokkal kell rendelkezniük, mint azoknak, amelyeket otthon, a fotelben visel az ember.

A második kérdés olyan megfontolásokat foglal magában, mint például: beszédhangot, tánczenét vagy jazzt (vagy bármi mást) hallgatok? Nem számít, milyen a hangzása, csak szóljon? Vagy minden csilingelés fontos számodra? Minden fej- és fülhallgatónak megvannak a maga hangzásjellemzői, a tánczenére tervezett DJ fejhallgatókon a klasszikus zene egyszerűen furcsán fog szólni. Bár ez megint csak személyes preferencia kérdése - valószínűleg tudod, hogy mit szeretsz, és mi szimbolizálja számodra a jó hangzást. A fejhallgató kiválasztásakor mindenképpen érdemes elolvasni a véleményeket, mind a szakmaiakat, amelyek mindenféle teszteknek vetik alá az egyes termékeket, mind a felhasználóiakat. Ezáltal képet kaphatsz arról, hogyan szól egy adott fej- vagy fülhallgató.

A legjobb Bluetooth fülhallgatók

A vezeték nélküli fej- és fülhallgatók szó szerint megkönnyítették a zenehallgatást, a fülbe helyezhető füllhallgatók pedig tökéletesítették ezt a megközelítést. Apró, könnyű, teljesen vezeték nélküli - ez az ilyen típusú fülhallgatók legfőbb előnye. Másik nagy előnyük az a praktikus lehetőség, hogy érintéssel, koppintással vagy gesztusokkal, közvetlenül a fej-/fülhallgatón keresztül vezérelhetők. Így nem kell a telefonodat keresgélned, hogy beállítsd a hangerőt, telefonhívást fogadj vagy átugorj egy számot. Ráadásul elég tisztességes jeltartománnyal dolgoznak, így a zene forrása akár egy másik szobában is lehet. Tehát melyik fülhallgató nyújt teljesen nyugodt zenehallgatási élményt?

Legjobb fülhallgatók

Apple AirPods Pro (2. generáció)

 • Ikonikus dizájn
 • Nagyszerűen együttműködik az iPhone-nal
 • Fejlett ANC és térbeli hangzás

Az Apple AirPods Pro 2022 sikeresen épít az Apple népszerű fülhallgatójára, ahol csak lehet, továbbfejleszti a koncepciót. A fülhallgató ikonikus stopperóra-dizájnja megmaradt, de érintéses hangerőszabályzóval egészült ki, ami az első generációból még hiányzott. Az igazán jelentős változások azonban a belsejében történtek. Az Apple AirPods Pro 2022 már az újabb H2 chippel működik, amely egyrészt javítja a hangminőséget, másrészt megduplázza az ANC-t, amely ráadásul adaptív, és a környezetnek megfelelően önszabályozza az intenzitását. A Bluetooth LE audió támogatással a fülhallgató egyszerre több eszközhöz is csatlakoztatható, így könnyedén válthatunk közöttük. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órát is kibírnak, a mellékelt tokkal pedig ez az üzemidő 30 órára hosszabbítható meg. Ezenkívül a tok most már karabinerhurokkal és külső hangszóróval is rendelkezik, így jobban hallható a hang, amit a keresése közben kiad. Bővebben: AirPods Pro 2022 (BEMUTATÓ): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel.


Apple AirPods Pro (2. generáció) Apple fej- és fülhallgatók
Sony True Wireless WF-WF-1000XM5

Sony Noise Cancelling WF-1000XM5

 • Frekvenciatartomány: 20 Hz - 40 kHz
 • Üzemidő: akár 24 óra (tokkal)
 • Luxus kialakítás

A Sony következő generációs zajszűrős és True Wireless fejhallgatója a WF-1000XM5. A kiváló minőségű hangvisszaadásról a Dynamic Driver X hangszórók gondoskodnak, és természetesen a fejlett ANC sem hiányzik belőle. A Bluetooth 5.3 az AAC, LDAC és SBC kodekek támogatásával biztosítja a stabil csatlakozást, és a fejhallgató támogatja a Hi-Res hangzást is. A Sony WF-1000XM5 kialakítása kiváló, illetve az akkumulátor üzemideje a tokkal együtt elérheti akár a 24 órát is. Maguk a fülhallgatók akár 8 órát is kibírnak egy feltöltéssel, a gyorstöltő rendszer pedig 3 perc alatt tölti fel a fülhallgatót 60 percnyi zenehallgatáshoz. A fülhallgató továbbá vezeték nélkül is feltölthető.

Sony WF-1000XM5 Sony fej- és fülhallgatók
Legjobb fülhallgatók

Samsung Galaxy Buds2 Pro

 • Univerzális fülhallgató
 • Hi-Res audio és 7.1 audio támogatás
 • Akár 18 órás akkumulátor-üzemidő

A Samsung Galaxy Buds2 Pro a Samsung népszerű True Wireless fülhallgatóira épül, amelyek kényelmes használatot és nagyszerű hangzást biztosítanak. Sportolás közben pedig mindkettőt értékelni fogod, de természetesen nemcsak sportolás közben. A fülhallgató IPx7-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bírja az esőt és az izzadságot. Természetesen van ANC is, így nem zavarnak majd például az edzőtermi zajok. Maga a hangzás is elsőrangú, a Samsung ennél a modellnél használ először saját hangfeldolgozó kodeket. A gyakorlatban a fülhallgató akár 256× több hangadatot is képes kezelni. A Galaxy Buds2 Pro-val a nagy felbontású zenét, sőt a 7.1-es surround hangzást is élvezhetsz. A fülhallgatókhoz egy töltőtok is jár, amely akár 18 órányi zenehallgatási időt biztosít. Bővebben: Samsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással .

Samsung Galaxy Buds2 Pro Samsung fej- és fülhallgatók

A legjobb Bluetooth fejhallgatók

A Bluetooth fülhallgatók könnyedsége és úgymond feltűnésmentessége kezdetben csak az alkalmi zenehallgatásra tervezett kicsi fülhallgatók kiváltsága volt. De viszonylag nemrégiben a technológiát elkezdte átvenni a koncentrált zenehallgatásra tervezett fejhallgatók szegmense is. A Bluetooth fejhallgatók nagy előnye, hogy kialakításukból adódóan a környezeti zajokat is jobban elszigetelik. Az ANC-vel kombinálva a saját hangbuborékodba zárnak be, ahol semmi sem zavarhat meg - sem a környezeted, sem a mindenütt útban lévő kábelek. Melyek véleményünk szerint a legjobb Bluetooth fejhallgatók?

Legjobb fejhallgatók

Sony WH-1000XM5

 • 30 óra egyetlen töltéssel, bekapcsolt ANC-vel
 • NFC és hangalapú asszisztens támogatás
 • A népszerű termékcsalád következő tagja

A Sony WH-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgató a korábban már nagyszerűvé vált és díjnyertes WH-1000XM sorozat továbbfejlesztett változata. A Sony csak kisebb dizájnbeli változtatásokat eszközölt rajta. Első ránézésre egy finomabb fejpántot láthatunk, amely ráadásul nagyon rugalmas. A kényelemről az újonnan kifejlesztett, puha tapintású bőrből készült fülpárnák gondoskodnak, amelyek szorosan illeszkednek a fülhöz, kevésbé nyomnak. Az alkalmazott ANC a gyártó szerint a legjobb, amit eddig gyártottak. A környezeti zajokat a fülpárnák mellett található négy mikrofon figyeli. Így képesek felvenni és ami még fontosabb, kiszűrni a zavaróbb hangokat. Az ANC ráadásul automatikusan optimalizálja magát a környezetnek megfelelően. A hands-free funkció szintén rendelkezésre áll. Egyetlen feltöltéssel a fejhallgató akár 30 órán át is képes bekapcsolt ANC-vel játszani. A gyorstöltés is nagyszerű. Ha sietős a dolgod, három percnyi töltéssel további három órányi hallgatási időt érhetsz el. Bővebben: Sony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól?

Sony WH-1000XM5 Sony fej- és fülhallgatók
Bowers & Wilkins PX7S2

Bowers & Wilkins PX7S2

 • ANC négy mikrofonnal
 • Memória hab fülpárnák
 • 40 mm-es hangszórók

A neves márka fenntartja magas színvonalát az alkalmi fejhallgatók szegmensében. A nagyszerű reprodukciót a nagyméretű, 40 mm-es hangszórók biztosítják. A kodek-támogatás széleskörű, a legfontosabbakból sincs hiány: aptX Adaptive, aptX HD, AAC és SBC. Nem nyomja a fület, a fejpánt párnázott, a fülpárnákat pedig memóriahab borítja. A minőségi zenehallgatás mellett a kényelmes telefonáláshoz is jól jön majd. Az ANC-nek és a több mikrofonból álló rendszernek köszönhetően jól hallod majd a vonal másik végét. Másrészt, hogy jól halld a környezetedet, csak aktiváld a környezeti hangot. A teljes hallgatási üzemidő elérheti akár a 30 órát is, majd csak 15 percig kell töltened, hogy további 7 órán át szóljon. A csomagban az USB-C tápkábel mellett egy 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábelt is találsz a különböző készülékekhez való vezetékes csatlakoztatáshoz.

Bowers & Wilkins PX7S2 Bowers & Wilkins fej- és fülhallgatók
Bose QuietComfort Ultra Headphones

Bose QuietComfort Ultra Headphones

 • Stílusos dizájn, 2 színválaszték
 • 24 órás akkumulátor-üzemidő
 • Bose Music alkalmazás az equalizer beállításokhoz

A Bose egy új modellt mutatott be a minőségi Bluetooth fejhallgatók iránt érdeklődők számára, a QuietComfort Ultra-t. A masszív fülpárnák körbeölelik a fület, és az aktív zajszűréssel együtt teljesen zavartalan hallgatási élményt biztosítanak. Szükség esetén gyorsan átkapcsolhatsz az áthallás üzemmódra. A mikrofon természetesen telefonhívások során is gond nélkül, tökéletes minőségben továbbítja a hangod. Minden szükséges kezelőszerv megtalálható a fejhallgatón. Egy töltéssel akár 24 órán keresztül is képes zenét lejátszani. A fejhallgató támogatja a legújabb Bluetooth 5.3-at, sőt a kiváló minőségű aptX Adaptive kodeket is. A Bose QuietComfort Ultra fekete és fehér színválasztékban kerül forgalomba.

Bose QuietComfort Ultra Bose fej- és fülhallgatók

A legjobb sport fülhallgatók

A sport fülhallgatók más paramétereket hangsúlyoznak ki, mint amik a nyugodt és koncentrált zenehallgatáshoz szükségesek. A hosszan tartó viseléshez elengedhetetlen a kényelem, valamint a jó illeszkedés. A sport fülhallgató még megerőltető mozgás közben sem eshet ki a fülből. A külső hatásokkal, különösen a nedvességgel, azaz az izzadsággal és az esővel szembeni ellenállás szintén fontos tulajdonság. Melyik az a legjobb sport fülhallgató, amely feltölt energiával, akár egy kemény edzés során is?

Legjobb fülhallgatók

Bose Ultra Open Earbuds

 • Nyitott kialakítás
 • Automatikus hangerő
 • 27 óra üzemidő

A Bose Ultra Open fülhallgató nyitott kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan érzékeld a környezetedet. Ezt a szabadalmaztatott technológiát OpenAudio-nak nevezik. Nem húzódnak be a fülbe, hanem egy mandzsettán keresztül a fülcimpa köré tekerednek. A hangot a levegőn keresztül vezetik, ami a jobb hangvisszaadás szempontjából előnyösebb, mint a csonton keresztüli vezetés. Az Auto Volume funkcióval a fülhallgató mindig olyan hangerővel szól, hogy még zajos környezetben is jól halld. A telefonhoz való csatlakozás a Bluetooth 5.3 legújabb verzióján keresztül történik, a mikrofonok segítségével pedig közvetlenül a fülhallgatóról is fogadhatsz hívásokat. Akár esőben is sportolhatsz velük, hiszen IPX4-es minősítésűek. Összesen 27 óra hallgatási időt biztosítanak. Magának a fülhallgatónak az akkumulátor-üzemideje 7,5 óra, ehhez további 19,5 órát ad hozzá az újratölthető tok.

Bose Ultra Open Earbuds Bose fej- és fülhallgatók
Bowers & Wilkins Pi7 S2

Bowers & Wilkins Pi7 S2

 • Hi-Res hangzás
 • 24 bites veszteségmentes átvitel
 • Hármas mikrofonrendszer

A Bowers & Wilkins prémium kategóriás sport True Wireless fülhallgatója Hi-Res hangzást kínál, azaz kristálytiszta hangokat ad vissza. 9,2 mm-es hangszórókkal rendelkezik, és támogatja az aptX, aptX HD, AAC és SBC kodekeket. A jobb és a bal fülhallgató is három mikrofonnal lett ellátva, nemcsak a hívásokhoz, hanem a zajszűréshez is. 3 különböző méretű fülharang jár hozzá, így a legtöbb felhasználó fülében biztonságosan illeszkedik. A fülhallgató IP54-es minősítéssel rendelkezik, és akár 5 órán keresztül is üzemel, a tok pedig ehhez további 16 órát ad hozzá. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatra a veszteségmentes 24 bites átvitel során is számíthatsz. A tok vezeték nélküli töltőre helyezve is újratölthető. 3 színválaszték áll rendelkezésre: fekete, fehér és kék.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 Bowers & Wilkins fej- és fülhallgatók
Legjobb fülhallgatók

Shokz OpenRun PRO mini

 • Csontrezgéses hang
 • IP55-ös ellenállóság
 • Zajszűrő mikrofon

A Shokz fülhallgató egyik előnye a fejpántnak köszönhető stabil illeszkedés. Legfőbb előnye azonban az, hogy a hangot a csonton keresztül közvetíti, így nincs szükség arra, hogy be legyen dugva a fülbe. Ezért még hosszabb idő után sem jelentkezik az a bizonyos kellemetlen nyomásérzet. De ne tévesszen meg, hogy elsősorban futáshoz és más sporttevékenységekhez használatos, kiváló minőségű, kétmikrofonos telefonhívásokra és alkalmi zenehallgatásra is bátran használható például a városi környezetben. A TurboPitch technológiának köszönhetően a basszus komponens kellően hangsúlyos. Összességében akár 10 órán keresztül is képes zenét lejátszani anélkül, hogy töltőre kéne tenni. Ezt követően 5 perc a töltőn további 1,5 órányi zenehallgatást biztosít.

Shokz OpenRun PRO mini SHOKZ fej- és fülhallgatók

i

A fülhallgatóknak védőtokra van szükségük ahhoz, hogy biztonságban legyenek szállítás közben. Az AlzaGuard márka széles szín-, minta- és típusválasztékot kínál.

A legjobb gamer fejhallgatók

A gamer fejhallgatók általában a fejhallgatók szélesebb kategóriájának részét képezik. Az alapkövetelmény - magától a hangminőségtől eltekintve - természetesen a kényelem, akár hosszabb játékmenetek során is. A játék közbeni kommunikációhoz elengedhetetlen a mikrofon. A közelmúlt egyik legfontosabb újítása, hogy a gamer fejhallgatók jobban együtt tudnak működni a térhatású hangzással. Ez hozzájárul mind a játékban való elmerüléshez, mind a játékvilágban való térbeli tájékozódáshoz. És hogy mely gamer fejhallgatókat ajánljuk, akár PC-n, akár konzolokon való játszáshoz?

Logitech G PRO X

Logitech G PRO X 2 Lightspeed

 • Fejhallgató professzionális gaminghez
 • Kiváló hangminőség
 • Prémium kivitel

A Logitech G Pro X 2 zárt hátlapú fejhallgatót professzionális gamerekkel együttműködve tervezték. Így mind a hangzás, mind a dizájn tekintetében megfelel az igényeiknek. A fejhallgató az alumínium és acél felhasználásának köszönhetően nagy tartósságot kínál, összességében véve meglehetősen robusztus. Ezért nem nagyon alkalmas például hordozásra vagy menet közbeni zenehallgatásra. Ebben az esetben a gaming szférára való orientáció elég egyértelmű. A hangminőségről az új 50 mm-es grafén hangszórók gondoskodnak, melyek 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományt kínálnak. Háromféleképpen csatlakoztatható: vezeték nélküli LIGHTSPEED, Bluetooth vagy a mellékelt 3,5 mm-es jack-csatlakozóval ellátott vezetékes kábelen keresztül. Természetesen van rajta egy levehető mikrofon, valamint a fülpárnák szövete is cserélhető.

Logitech G PRO X 2 Lightspeed Logitech fej- és fülhallgatók
Legjobb fejhallgatók

Razer Blackshark V2 Pro

 • Alkalmas zenéhez és játszáshoz
 • Masszív kialakítás
 • Levehető kábel és mikrofon

A Razer Blackshark V2 Pro az egyik legnépszerűbb gamer headset a piacon. Nagy előnye a sokoldalúság - ha zenét szeretnél hallgatni és közben nem szeretnél a számítógép előtt ülni, csak húzd ki a kábelt és hagyatkozz a rádiófrekvenciás átvitelre, a mikrofon pedig hasonló módon kihúzható. A zárt kialakítás és a fülhöz szorosan illeszkedő fülpárnák kiváló hangszigetelést biztosítanak - így teljesen belemerülhetsz a játékmenetbe. A 12 Hz és 28 000 Hz közötti frekvenciatartomány tiszta és részletes hangvisszaadást tesz lehetővé. A headset nemcsak PC-kkel, hanem PlayStation és Nintendo Switch játékkonzolokkal is használható.

Razer Blackshark V2 Pro Razer fej- és fülhallgatók
Legjobb fejhallgatók

HyperX Cloud Alpha Wireless

 • Óriási, akár 300 órás akkumulátor-üzemidő
 • 15-21 000 Hz-es frekvenciatartomány
 • 7.1-es térhatású hangzás

A HyperX Cloud Alpha Wireless gamer headset felveszi a versenyt a vezetékes társaival, sőt, még meglepetést is tud okozni. Például az akár 300 órás, szinte hihetetlennek tűnő akkumulátor-üzemidejével. A kényelmes fülpárnák jól takarják a fület, és azonnal bezárnak a játék világába. A gaming headset igen tekintélyes, 15 Hz-től 21 kHz-ig terjedő dinamikatartománnyal rendelkezik, így nem csak a játékok hanghatásaihoz, hanem a különböző műfajú zenék hallgatásához is ideális. Természetesen van rajta egy érzékeny levehető mikrofon is, amely Discord és TimeSpeak minősítéssel büszkélkedhet. Ami a PC-hez és konzolhoz való csatlakoztatást illeti, a kapcsolathoz egy rádiófrekvenciás vevő áll készenlétben.

HyperX Cloud Alpha Wireless HyperX fej- és fülhallgatók

A legjobb Hi-Fi fejhallgatók

A Hi-Fi fejhallgatók kategóriája a legigényesebbeknek szól. Kiváló hangzást, gyakran luxus megjelenést és számos érdekes technológiát kínálnak. Bizonyos kritikák ellenére a vezetéknélküliség ebben a kategóriában is teret hódított - olyannyira, hogy a Bluetooth-on keresztül továbbítható adatfolyam is kibővült. Éppen ezért ezt is figyelembe vettük a válogatásunkban. Melyik fejhallgató nyújtja a legjobb minőségű, kompromisszummentes zenehallgatást?

Legjobb fejhallgatók - AKG K240 STUDIO

AKG K240 STUDIO

 • Varimotion inverterek
 • Széles frekvenciatartomány
 • Alacsony ár

Az AKG K240 STUDIO luxus érzést nyújt. Kényelmes fülpárnáit kívülről aranyszínű festék díszíti. Magas, 15-25 000 Hz-es frekvenciatartománnyal büszkélkedhet. A Varimotion nevű hangszórók átmérője 30 mm. A membrántechnológia kifinomult, a vastagság ugyanis nem azonos az egész felületen, hanem a vékonyabb peremrész rugalmas, ez pedig elősegíti a finom rezgések átvitelét. A zenei reprodukció kiváló színvonalú, különösen a fejhallgató árát figyelembe véve. A tiszta magasak, valamint a vaskos basszusok kiemelkedőek, így pontosan azt az érzést adják, amit a zenével át szeretett volna adni a szerző. A standard kábel 3 méter hosszú, de kicserélhető például egy csavart 5 méteres kábelre.

AKG K240 STUDIO AKG fej- és fülhallgatók
Legjobb fejhallgatók - Sennheiser HD660S2

Sennheiser HD660S2

 • Audiofil fejhallgató az igényeseknek
 • 38 mm-es hangszórók
 • Könnyű szerkezet

A Sennheiser HD660S2 fejhallgató az ún. audiofilok legigényesebb követelményeinek is megfelel. A kiváló minőségű hangzáson túl az egész fület lefedő kényelmes fülpárnákkal rendelkezik. Bárhol használható, számítógépes és konzoljátékok lejátszásához is alkalmas. A Hi-Res audio támogatás kifinomult hallgatási élményt biztosít. A széles frekvenciatartomány 8 és 41 500 Hz között mozog. Plusz pont a 104 dB/mW-os érzékenység, amely megkönnyíti a zenelejátszást még kevésbé erős forrásokból is. A hangszórók mérete eléri a 38 mm-t. Praktikusnak mondható a kellően hosszú, 1,8 méteres levehető kábel, valamint a viszonylag alacsony, 260 grammos súly is.

Sennheiser fej- és fülhallgatók
Audio-technica ATH-AD700X

Audio-technica ATH-AD700X

 • 3D fejhíd technológia
 • Ideális klasszikus és jazz zenehallgatáshoz
 • Kiváló minőségű hangzás

Az Audio-technica ATH-AD700X fejhallgató a kényelmes illeszkedést a tökéletes hangélménnyel ötvözi. Igazán könnyű alumíniumszerkezettel rendelkezik. A kifinomult fejhíd, amely bármilyen fejformához alkalmazkodni tud, szintén hozzájárul a kényelmes viselethez. A hangzás magával ragadja az embert, mivel a fejhallgató hatalmas, 53 mm-es hangszórókkal borítja be a füleket. A hangprofil beállítása semleges, a részletes hangteljesítmény leginkább a klasszikus zenét és a jazzt hallgatóknak felel meg. Sűrű basszusokra biztosan nem való. A két méter hosszú kábel is mindenképpen előnyös. A fejhallgató frekvenciatartománya 5-30 000 Hz között van. Természetesen lehetőséget kínál a 6,5 mm-es jack csatlakozóra való redukálásra is.

Audio-technica ATH-AD700X Audio-technica fej- és fülhallgatók

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05