Oldal frissítése

COLGATE

Colgate - Egészséges mosoly az egész családnak

A Colgate egyet jelent a minőségi szájápolási termékekkel. A vállalat története 1806-ig nyúlik vissza, amikor az alapító William Colgate szappan- és gyertyagyárat alapított. A márka ezt követően 1873-ban dobta piacra az első fogkrémét. Ma a Colgate a világ egyik legismertebb márkája, amely termékei révén emberek millióinak fog- és szájhigiéniájáról gondoskodik.

Colgate fogkrémek

Fogkrémek

Fogszuvasodástól, sárga fogaktól vagy lepedéktől szenvedsz? A Colgate precíziós ápolást biztosít a normál és a speciális igényű fogak számára egyaránt. A Colgate-Palmolive neves fogorvosokkal együttműködve fejleszti a fogkrémeket, és folyamatosan újít a legújabb kutatások alapján. Ezért képes tökéletesen kielégíteni a férfiak, nők és gyermekek különböző igényeit világszerte.

Fogkefék

A fogkrémekhez hasonlóan a Colgate fogkeféket is úgy tervezték, hogy személyre szabott ápolást biztosítsanak. Válassz a különböző szálkeménységű, a gyerekeknek szánt vonzó dizájnú vagy a kifejezetten a fogak hatékony fehérítésére tervezett kefék közül. A Colgate fogkefék szálai úgy vannak kialakítva, hogy a fogkefe még a legnehezebben elérhető helyeken is megszabadítson a lepedéktől és a baktériumoktól.

Colgate fogkefék
colgate szájvizek

Szájvizek

A Colgate szájvizek hatékony segítséget nyújtanak a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Eltávolítják a lepedéket a fogakról és a fogközökről, valamint megelőzik a fogkövek, a parodontális betegségek és a rossz lehelet kialakulását. Ugyanakkor nem tartalmaznak alkoholt, így maximális kíméletességgel gondoskodnak a szájüregről. A Colgate szájvizek választéka is olyan bőséges, hogy mindenki megtalálhatja a számára ideális szájvizet.

Paraméterek módosítása
64 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20