Oldal frissítése

COLGATE Max White One 500 ml

4,8 38 értékelés
1 390 Ft

COLGATE Max White One 500 ml

A szájvizek rendkívül hatékonyan veszik fel a harcot a az olyan szájproblémák ellen, mint a fogszuvasodás vagy a lepedékek, továbbá megelőzést kínálnak a fogkőképződés, a fogágybetegségek és a kellemetlen szájszag ellen is. Célszerű módját nyújtják a mindennapi fogmosási rutin kiegészítésének. A Colgate Max White One szájvíz segít helyreállítani a fogak természetes fehérségét és segít a fogak fehérségének megőrzésében. Fejlett fehérítő formulájának köszönhetően biztonságosan távolítja el a fogfelszíni elszíneződéseket, miközben nem roncsolja a fogzománcot. Mindemellett friss, kellemet illatú lehelletet biztosít és hosszútávon fenntartja a fogat fehérségét. A fogkőképződés megelőzésére is hatékony segítségként szolgál. 

A Max White One rendszeres használatával fehérebb és csillogóbb mosoly érhető el. A termék fogorvosok által klinikailag tesztelt. A gazdaságos 500 ml-es kiszerelés ideális az egész család számára. A szájvíz nem alkalmas 6 éves kor alatti gyermekek számára, gyermekek elől elzárva tartandó. Ellenállhatatlan mosolyára minőségi, hatékony szájvíz a megfelelő megoldás.
Használata:
Használja a szájvizet naponta két alkalommal, reggel és este, alapos fogmosást követően. Töltse meg a kupakot a jelölésig, öblögessen a folyadékos a szájában tartla legalább 30 másodpercig, majd köpje ki. Ne nyelje le.  
Űrtartalom:
500 ml

Összetétel

Aqua glicerin, Propylene glycol, Szorbit, Tetrakálium-pirofoszfát, Polysorbate 20, Tetrasodium-pirofoszfát, Cink-citrát PVM/MA kopolimer, Aroma, Benzyl alcohol, Sodium fluoride, Nátrium-szacharin CI 42051

Tartalma: nátrium-fluorid 0,05 % (225 ppm F¯)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Fehérítés

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951034808
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05