Oldal frissítése

COLGATE Whitening 75 ml

4,8 52 értékelés
590 Ft

COLGATE Whitening 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A kiváló COLGATE fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely alkalmas a szokásos napi szájápolásra. A fehérítő hatással rendelkező COLGATE fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem átfogóan ápolja a fogzománcot, és megtartja az ínyed egészségét is. Gyakori használat esetén azt fogod tapasztalni, hogy a fogzománc megerősödik, és védőréteg alakul ki rajta. Ráadásul csodásan természetes, ragyogó fogaid lesznek. A kiváló COLGATE fogkrém térfogata je 75 ml. A remek mentolos íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni az isteni COLGATE fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém COLGATE Whitening 75 ml ...

A kiváló COLGATE Whitening 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • Az általános COLGATE fogkrém kiváló megoldás a mindennapi szájápoláshoz
  • A fehérítő hatású COLGATE fogkrém segítségével megszabadulhatsz a nem kíván elszíneződésektől
  • A mindennapos használat után megerősödött fogzománc lesz a jutalmad
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • A szuper COLGATE fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Calcium carbonate Aqua Sorbitol Sodium lauryl sulfate Hydrated silica Aroma Sodium monofluorophosphate Cellulose gum Magnesium aluminum silicate Sodium carbonate Benzyl alcohol Sodium saccharin Sodium bicarbonate Cinnamal Eugenol Limonene Obsahuje monofluorofosforečnan sodný 1.1% w/w (1450 ppmF¯)

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1830
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6920354836091
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05