Oldal frissítése

Colgate Propolis 2× 75 ml

990 Ft

Colgate Propolis 2× 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A remek COLGATE fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a mindennapi szájhigiéniáról. A fogszuvasodásra hajlamosabb egyének örülni fognak a magasabb aminfluorid-tartalomnak, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A hatékony COLGATE fogkrém térfogata je 150 ml. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a kellemes COLGATE fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A kiváló Colgate Propolis 2× 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • Az univerzális COLGATE fogkrém remek készítmény a mindennapi fogápoláshoz
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • A fogkrém űrtartalma 150 ml
  • A finom COLGATE fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Kalcium-karbonát Aqua Szorbit Nátrium-lauril-szulfát Hidratált szilícium-dioxid Nátrium-monofuorofoszfát Aroma Cellulóz gumi Xantán gumi Nátrium-karbonát Benzil-alkohol Nátrium-szacharin Nátrium-bikarbonát Eukaliptol Mentha spicata gyógynövényolaj Propolisz-kivonat Nátrium-fluorofoszfátot tartalmaz (1450 ppm F-).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 150 ml
Kód:  ZUB2029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6920354837418
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15