Oldal frissítése

Colgate Advanced White Original 2× 75 ml

1 490 Ft

Colgate Advanced White Original 2× 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A fogfehérítő COLGATE fogkrém közvetlenül magában a fogszerkezetben lévő pigmenteket célozza meg. A hatékony aktív szénnel csodásan fehér fogaid lesznek. Amellett, hogy halványítja a dohányzás okozta elszíneződést, segít eltávolítani a kávé és tea fogyasztása után gyakori foltokat. A kiváló COLGATE fogkrém űrtartalma je 150 ml. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a remek COLGATE fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém Colgate Advanced White Original 2× 75 ml ...

A remek Colgate Advanced White Original 2× 75 ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • A fehérítő hatású COLGATE fogkrém eltávolítja a csúnya elszíneződést
  • Aktív szén is került a fogkrémbe
  • A fogkrém űrtartalma 150 ml
  • A nagyszerű COLGATE fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, PEG-12, Aroma, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Cellulose Gum, Tetrasodium-pirofoszfát, Phosphoric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Limonene, CI 74160, CI 77891. Tartalmazza: Nátrium-fluorid Teljes fluoridtartalom: 1450 ppm

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Fogfehérítéshez

Tulajdonságok

Tulajdonságok Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 150 ml
Kód:  ZUB2031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951630031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15