Oldal frissítése

Colgate Triple Action 125 ml

Leárazás -10 %
890 Ft 990 Ft

Colgate Triple Action 125 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A fogfehérítő COLGATE fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket a fogszerkezetből, és gondoskodik a fogzománc és az íny egészségéről is. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így csökkentheti a fogszuvasodás gyakoriságát. A nagyszerű COLGATE fogkrém térfogata je 120 ml. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a szuper COLGATE fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém Colgate Triple Action 125 ml ...

A nagyszerű Colgate Triple Action 125 ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • A fehérítő hatású COLGATE fogkrém eltávolítja a fogakon található elszíneződést
  • Az összetevők csökkentik a fogszuvasodás valószínűségét
  • A fogkrém űrtartalma 120 ml
  • A finom COLGATE fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

Kalcium-karbonát Aqua Szorbit Nátrium-lauril-szulfát Hidratált szilícium-dioxid Nátrium-monofluorofoszfát Aroma Cellulóz gumi Magnézium-alumínium-szilikát Nátrium-karbonát Benzil-alkohol Nátrium-szacharin Nátrium-bikarbonát Eugenol Limonén CI 74260 CI 74160 Nátrium-monofluorofoszfátot tartalmaz 1,1% w/w (1450ppm F¯)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Fogfehérítéshez

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 120 ml
Kód:  ZUB2030
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7891024128831
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05