Oldal frissítése

85" Samsung QE85QN900C

4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
2 490 590 Ft

85" Samsung QE85QN900C

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung QE85QN900C televízió jelentősebb paraméterei

  • A remek Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 8K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel működik
  • Mini LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 8K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Eme Samsung televízió rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy nyolcszor annyi képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 85
Televízió 85

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Ennek értelmében a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 85
Televízió 85

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ezen Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 85

Használd ki a modern Samsung TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Az ideális TV mindenki számára

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Nem számít, hol helyezkedik el a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és beállítja az audio kimenetet, hogy úgy érezd, mintha közvetlenül a képernyő ülsz.

Televízió 85
Televízió 85

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

114,68 × 187,66 × 30,37 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

107,15 cm

Tömeg:

57 kg

Maximális felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 187,66 cm
Magasság 114,68 cm
Mélység 30,37 cm
Magasság talp nélkül 107,15 cm
Tömeg 57 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176r81
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE85QN900CTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15