Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung televíziók

VISSZA AZ ÖSSZES TELEVÍZIÓHOZ

Miért érdemes Samsung TV-t választani? A Netflix, a HBO GO és számos egyéb okos funkciója miatt. A Neo QLED és a QLED technológiának köszönhető forradalmi képminőség miatt. Az innovatív hangzás miatt, amely minden jelenethez és akár otthonodhoz is alkalmazkodik. A Lifestyle TV eredeti kialakítása és kihasználhatósága miatt.

Samsung Neo QLED televízió

Neo QLED

A Samsung Neo QLED televízió képernyőjét innovatív miniLED diódák borítják, amelyek páratlanul pontosan képesek megjeleníteni a kép részleteit.

  MEGJELENÍTÉS
Samsung QLED televízió

QLED

Páratlan színekkel rendelkező televíziót szeretnél? A QLED technológiával rendelkező készülékek a színtelítettség 100%-át jelenítik meg, ellentétben a többi modellel.

  MEGJELENÍTÉS
Samsung Lifestyle televíziók

Lifestyle televízió

Szeretnél valami extrát is a páratlan képminőség mellett? A Samsung Lifestyle TV lenyűgöz az egyedi tervezésével és a tévézés teljesen új perspektívájával kápráztat el.

  MEGJELENÍTÉS
Samsung 4K televíziók

4K

Nem elégedsz meg az átlagos felbontással? A Samsung 4K televíziók sokkal részletesebben jelenítik meg a filmeket és játékokat.

  MEGJELENÍTÉS

Samsung televíziók

A Samsung okos televíziók a legjobb bizonyítékai annak, hogy a Samsung széles körű tapasztalattal rendelkezik a világszínvonalú elektronika fejlesztésében és gyártásában. Az innovatív képalkotó technológiák révén tökéletes vásznat biztosítanak a filmélményekhez. A széleskörű csatlakoztathatóság és a Smart funkciók lehetővé teszik, hogy a Samsung TV okos háztartásod központi elemévé váljon. A lenyűgöző képminőségét tökéletesen egészíti ki az egyedi formatervezés, amely bármilyen belső térhez remekül illik.

Neo QLED Samsung

A képminőség forradalma megérkezett. A Samsung Neo QLED TV képernyőjét innovatív miniLED diódák borítják, amelyek páratlanul pontosan képesek megjeleníteni a kép részleteit. Kedvenc műsorod világos foltjai tökéletesen világosként jelennek meg, míg a sötét foltok páratlanul sötétek lesznek. Ezenkívül a Samsung Neo QLED technológiája hihetetlenül vékony Samsung TV-képernyők gyártását teszi lehetővé.

Samsung Neo QLED televíziók
Samsung QLED televíziók

Samsung QLED televíziók

A Quantum Dot technológiának és a nagy színmélységnek köszönhetően a Samsung QLED TV-k egyenletesebb színátmenetekkel rendelkeznek, amelyek még nagyobb fényerő-beállításoknál sem vesznek el. A teljes mértékben fém kivitelnek, a TV-hez egyetlen és szinte láthatatlan optikai kábelen keresztül csatlakoztatott különálló elektronikai eszközöknek, valamint a könnyed, de szilárd falra szerelés lehetőségének köszönhetően a Samsung QLED TV-k otthonod kiváló díszítőelemeivé válnak.

Samsung 8K televíziók

A Samsung technológiának köszönhetően a történelem során először négyszer simább képekben gyönyörködhetsz egy 4K televízióhoz képest, sőt 16-szor részletesebb képeket csodálhatsz meg, mint Full HD felbontás esetében. A 8K QLED TV csaknem 8000 pixel széles képernyővel büszkélkedhet. Ebből a számból kifolyólag kapta rövid nevét ez a felbontás - 8K, nyolcezer. A lenyűgöző számok azonban nem érnek véget a vízszintes értékeknél. A 8K QLED TV 4 320 képpont magas. Ennek eredményeként hihetetlen mennyiségű - 33 millió képpontot tekinthetünk meg a képernyőn.

Samsung 8K televíziók
Samsung Lifestyle televíziók

Samsung Lifestyle televíziók

Fedezd fel a Samsung Lifestyle tévék új dimenzióját. A The Frame modellek a televíziót ízléses műalkotássá változtatják. A The Sero szó szerint más látószöget biztosít, köszönhetően az automatikusan elforgatható 90 fokos képernyőnek, amely tökéletesen jeleníti meg a mobiltelefonon készített videókat és fotókat, vagy a közösségi médiában található bejegyzéseket. A Samsung The Serif televízió pedig nemcsak vizuális élményt, hanem a modern dizájn pozitív élményét is felkínálja. A The Terrace televízió pedig a kedvenc sorozataid minőségi képi megjelenítését elhozza a teraszodra.

Samsung 4K televíziók

A Samsung tanúsított 4K vagy Ultra HD (UHD) intelligens tévékészülékeinek felbontása 3 840 × 2 160 képpont, ami kivételes élménnyé teszi a tévénézést. Bármilyen távolságból maximális élességgel láthatod az összes részletet. Ennek a technológiának a csúcsa a prémium Quantum Dot televíziók, amelyek a nanokristályos képernyőknek köszönhetően 64-szer több színt képesek megjeleníteni, mint a hagyományos készülékek.

Samsung Lifestyle televíziók
Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

Okos funkciók világa a Samsung smart TV-n. Kedvenc tévéműsoraid mellett a legnépszerűbb Netflix, HBO GO streaming szolgáltatások alkotásait is élvezheted, kiváló kép- és hangminőségben. A Samsung smart TV-funkciói lehetővé teszik, hogy kényelmesen játszhasd számítógépes játékaidat a páratlan Samsung TV-képernyőn. Mindezt kábelek nélkül maximális képminőséggel. Ha másképp képzeled el a smart televíziók intelligenciáját, akkor mindenképp el leszel ragadtatva az Ambiente üzemmódtól, amely a smart TV-t a családi emlékek képkeretévé vagy egyedi fotófalává változtatja.

No Gap rögzítőrendszer

A Samsung QLED televízió falra szerelési módját is imádni fogod. A No Gap Wall Mount rendszernek köszönhetően a TV olyan szorosan tapad a falhoz, hogy szinte a környezet részévé válik. Az egész a televízió hátulján található csuklós fogantyúból áll, amellyel a készüléket a falra szerelt konzolra akaszthatod. A teljes összeszerelés nem tart tovább 15 percnél. Ha a televíziót egy szobába kívánod elhelyezni, egyszerűen csak helyezd rá az egyik dizájnos állványra.

No Gap Smart TV rögzítőrendszer
Paraméterek módosítása
318 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15