Oldal frissítése

Samsung

A népszerű Samsung márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Folytatás
Paraméterek módosítása
1800 termék

Samsung

Amikor valaki megemlíti a Samsung nevet, automatikusan okostelefonokra, számítógép monitorokra, tévékre, laptopokra vagy bármilyen más típusú elektronikára gondolunk. De ezek valójában a Samsungnak csupán egy részlege - a Samsung Electronics, amely jelenleg a világ legnagyobb elektronikai vállalata. A Samsung Csoport magában foglalja a világ egyik legnagyobb hajógyártó cégét, a Samsung Heavy Industries-t továbbá egy vezető globális építőipari vállalatot, a Samsung Engineering & Constructiont. A Samsung csoport a legnagyobb vállalat Dél-Koreában és a világ egyik legnagyobb bevételű cégcsoportjával, amely több nagyvállalatot irányít világszerte.

Samsung – Dél-Korea büszkesége

Dél-Koreában a Samsung csoport nemzeti büszkeség. Nagyszámú dél-koreai diákot csábítanak ehhez a tekintélyes céghez dolgozni. A Samsung alkalmazottak körülbelül 25% -a Ph.D vagy azzal egyenértékű végzettséggel rendelkezik. A Samsung csoport még a Sungkyunkwan Egyetemhez, egy magán kutatóegyetemhez is kapcsolódik. A Samsung Csoport és termékei elengedhetetlenek a dél-koreai gazdaság számára, számtalan helyi vállalkozás támaszkodik a partnerségre és a kereskedelemre. A Samsung Csoport termékei Dél-Korea teljes exportjának 20% -át teszik ki, míg bevételei összehasonlíthatók néhány ország GDP-jével. 2006-ban a Samsung csoport a 34. helyezést a világgazdaságok közé sorolta, és az argentin gazdaság fölé helyezte.

Samsung, életünk szerves része

A Samsung Electronics divízióját 1969-ben alapították, 1970-ben már fekete-fehér televíziókészülékeket gyártottak. Jelenleg a vállalat a világ 56 országában mintegy 138 000 alkalmazottat foglalkoztat 124 irodában. Akár televíziók, okostelefonok, digitális fényképezőgépek, LCD monitorok vagy más számítógépes kiegészítők, a Samsung termékei részévé váltak az életünkben, segítenek nekünk a világhoz való kapcsolattartásban.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05