Oldal frissítése

75" Samsung QE75QN900C

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
1 879 990 Ft

75" Samsung QE75QN900C

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung QE75QN900C tévé legfőbb paraméterei

  • Eme Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a remek Samsung tévé tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy nyolcszor annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva annak érdekében, hogy sokkal jobb helyi fényerőt és kontrasztot biztosítson. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 75
Televízió 75

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 75
Televízió 75

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a remek Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Televízió 75

Használd ki a modern Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol vagy a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és beállítja az audio kimenetet, hogy úgy érezd, mintha közvetlenül a képernyő ülsz.

Televízió 75
Televízió 75

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

101,69 × 165,48 × 28,64 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

94,56 cm

Tömeg:

43 kg

Max. felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 165,48 cm
Magasság 101,69 cm
Mélység 28,64 cm
Magasság talp nélkül 94,56 cm
Tömeg 43 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176p85
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE75QN900CTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20