Oldal frissítése

55" Samsung QE55QN85C

4,9 23 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -18 %
299 890 Ft 363 990 Ft

55" Samsung QE55QN85C

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín teszi tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55QN85C televízió kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen Samsung TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely rendkívüli élességet garantál. A jobb helyi fényerő és kontraszt elérése érdekében a Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 55
Televízió 55

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Amennyiben valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 55
Televízió 55

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol kapott helyet a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV képes felismerni a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Televízió 55

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a fejlett Samsung QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

76,79 × 122,74 × 25,3 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

70,56 cm

Tömeg:

20,2 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,74 cm
Magasság 76,79 cm
Mélység 25,3 cm
Magasság talp nélkül 70,56 cm
Tömeg 20,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR176n7
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55QN85CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20