Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue


Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED megjelenésével igazi kincs

A 108 cm-es képátlójú Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED televízió nem csak képvilágával nyűgözi le az embereket, hanem kivételes formatervezésével is.

Különleges 360° -os kivitel

Élvezd az új Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED televízió képernyőjét minden szögből. Nyugodtan állítsd be a szoba közepére, a The Serif televízió egyedülálló megjelenése és stílusa páratlan lehetőségeket tartogat a térbeli elhelyezéshez.

Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED eltávolítható állvánnyal

A Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED készüléke olyan stílusos fém állvánnyal érkezik, amelynek segítségével hihetetlen szabadságot nyújt a TV elhelyezéséhez. Azonban ez még nem minden - éppen ellenkezőleg. Egyszerűen eltávolíthatod róla az állványt és elhelyezheted a készüléket az asztalon, a szekrényen vagy akár a padlón is. A Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED készülékének csak a fantáziád szabhat határt.

Praktikus NFC technológia

A tartalmak megosztása az okostelefon és a televízió között még soha nem volt ilyen könnyű. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy ráteszed az okostelefonodat a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED készülék tetejére, és a telefon azonnal csatlakozik a TV-hez. Hallgasd a zenét vagy nézd a sorozatokat kényelmesen és természetesen.

A legmodernebb technológiákkal rendelkezik

A Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED TV a Samsung szabadalmaztatott Quantum Dot technológiáját használja, amely kvantum pontokat alkalmaz a 100%-os színtelítettség megalkotásához, így a képeket akár egy milliárdnyi színárnyalattal élvezheted. A HDR10+ támogatás biztosítja a valósághű és élénk képet minden egyes jelenetben azáltal, hogy jelenetről-jelenetre elemzi és ennek megfelelően szabályozza a fényerőt.

Egyedi "I" formatervezés

Szeretnéd, ha az otthonodat olyan tévékészülék díszítené, amely teljesen egyedi? Akkor a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED a megfelelő választás. A nagy "I" betűhöz hasonlító karakterisztikus formájának köszönhetően mindenki azonnal felismeri.

Exkluzív minták Ambient módban

Keltsd életre a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED televíziót az Ambient üzemmóddal, amelyet a környező természet ihlette exkluzív minták jellemeznek. Válassz a papírlapra vagy a szövet textúrára emlékeztető stílusok közül, amelyeket a Ronan és Erwan Bouroullec művészi páros készített.

A fekete képernyő már a múlté

A Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED felismeri a környező fal színét és mintáját - Ambient Mode+ üzemmódban a TV csúnya fekete képernyőjét eredeti és látszólag áttetsző mintává alakítja, amely tökéletesen harmonizál a környező belső térrel. Emellett lehetőséged van családi fényképek vagy olyan praktikus információk megjelenítésére is, mint például a dátum és idő, az aktuális hírek vagy az időjárás.

Tartalom az okostelefonról a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED TV-re

A praktikus Multi View funkcióval feloszthatod a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED képernyőjét két jól látható ablakra, amelyen egyszerre nézheted a kedvenc műsoraidat, miközben megtekintheted a legfontosabb híreket a mobiltelefonról.

A hang javítása fokozott zaj esetén

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy minden egyes szót kristálytisztán hallhass a Samsung The Serif QE43LS01TB Cotton Blue SMART QLED nézése közben. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 98,63 cm
Magasság 102,84 cm
Mélység 41,72 cm
Magasság talp nélkül 59,73 cm
Mélység talp nélkül 19,7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 89,55 cm
Tömeg 17,4 kg

Szín

Szín Kék

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Kék
Kód:  WR179h1a
Termékszám:  QE43LS01TBUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05