Oldal frissítése

Levoit

Levoit banner

Levoit: mindent a minőségi levegőért otthon és az irodában

A Levoit minőségi légtisztítók, párásítók és egyéb, az otthoni és irodai levegő minőségét javító eszközök gyártására szakosodott márka. Termékeik nagy hatékonyságuknak és modern dizájnjuknak köszönhetően népszerűek, amelyek könnyen illeszkednek a különböző belső terekhez. A Levoit légtisztítók az Európai Allergiakutató Központ (ECARF) által hitelesítettek. Ez olyan eszközöket részesít elismerésben, amelyek egy meghatározott helyiségméret esetében mérhető levegőminőség-javulást érnek el normál napi működés mellett. A Levoit légtisztítók megfelelnek a szigorú energiahatékonysági előírásoknak, és ennek köszönhetően kiérdemelték az ENERGY STAR díjat is.

Levoit légtisztítók

Gazdaságos Levoit légtisztítók, amelyek alkalmasak az allergiások számára is

A Levoit légtisztítók kiváló minőségű 3 rétegű szűrést használnak HEPA H13 szűrővel és eltávolítják a káros szennyeződések akár 99,97%-át. A Vortexair technológia biztosítja a maximális légkeringést és tisztítást az egész helyiségben. Az alvás fontos az egészség szempontjából, ezért a Levoit légtisztítók QuietKEAP funkcióval mindössze 22 dB-re csökkentik a zajszintet éjszakai üzemmódban. A magasabb szintű okos modellek intelligens szennyeződésérzékelést, automatikus teljesítményoptimalizálást és az elemzett adatok mobilalkalmazáson keresztüli megtekintését kínálják.

Próbáld ki a Levoit okos párásítókat

A Levoit ultrahangos párásítók optimális szinten tartják a helyiség páratartalmát, és megtisztítják a levegőt a szennyeződésektől, illetve az allergénektől. A kínálatban forró és hideg gőzzel működő modellek is megtalálhatóak. A Levoit párásítók olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az automatikus kikapcsolás, amikor a víztartály kiürül, vagy a páratartalom szükség szerinti beállításának lehetősége. Az okos modellek okos légtisztítókhoz csatlakoztathatók a tökéletes szintézis és az egészséges levegő érdekében. Ideálisak az allergiások és a légzőszervi problémákkal küzdők számára.

Levoit párásítókat
Paraméterek módosítása
43 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10