Oldal frissítése

Levoit Core300S SMART

4,7 78 értékelés
80 990 Ft

Levoit Core300S SMART

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Levoit Core300S levegőtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Teljesítményének köszönhetően 41 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás. iF Product Design Award dizájn díjat érdemelt is.

Légtisztító Levoit Core300S SMART Lifestyle
Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core300S SMART légtisztító alapvető jellemzői

  • Egy ilyen modern Levoit levegőtisztító segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Filter típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 41 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 195 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • Lehetséges szabályozni a teljesítményét
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintésvezérlés
  • Egy ilyen Levoit levegőtisztító teljesítménye 26 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 22 dB(A), illetve a maximális érték 48 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. Könnyen beállíthatod a teljesítményt, hogy megtaláld az ideális tisztítási fokozatot, amely megfelel az aktuális szükségleteidnek. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen Levoit légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt tisztítási módot. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A szükséges információk a könnyen leolvasható kijelzőn jelennek meg. Az áttekinthető érintős kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkció megakadályozza a beállítások véletlen megváltoztatását vagy a kikapcsolást.

Eme Levoit levegőtisztító gép modern funkciókkal kápráztat el

Egy ilyen modern Levoit levegő tisztító nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Eme Levoit légtisztító készülék beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, különösen az ecetet, a kén-dioxidot és egyebeket. A porszűrő könnyedén eltávolítja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. Az antibakteriális szűrő hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító 195 m³/h kapacitású. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A legalacsonyabb zajszint értéke 22 dB(A), illetve a maximális érték 48 dB(A).

Méretei:

36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 26 W
Légtisztító teljesítmény 195 m3/óra
Ajánlott szobaméret 41 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 22 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Antibakteriális

Méret & súly

Szélesség 22 cm
Mélység 22 cm
Magasság 36 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Dizájn díj

Dizájn díj iF Product Design Award

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Kód:  LEVCV814
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Core300S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10