Oldal frissítése

Légtisztítók

Hogyan szabaduljunk meg a mindenhol jelen lévő szálló portól, pollenektől, atkáktól, állatszőrtől, penésztől, vírusoktól és baktériumoktól? A levegő tisztító eltávolítja a különféle szennyeződéseket és allergéneket otthonunk levegőjéből. A levegőtisztító gép kiválasztásánál a szennyeződés típusát, emellett a helyiség méretét is vedd figyelembe, ahol a készüléket el szeretnéd helyezni. Milyen további paraméterek alapján válasszuk ki a megfelelő modellt?

Folytatás
Paraméterek módosítása
258 termék

Légtisztítók

A levegőtisztító egy olyan több szűrőből álló egység elvén működik, amelyen áthalad a helyiség levegője. A levegőt megszűri, majd visszajuttatja a helyiségbe. Mivel a légtisztító készülékek képesek eltávolítani a levegőből a különböző szennyeződéseket, ezáltal kiküszöbölni a káros anyagok belélegzését, a légtisztítók az otthonokban, irodákban, iskolákban és egészségügyi intézményekben is nagy népszerűségnek örvendenek. A párásító készülékekhez hasonlóan a légtisztító is jótékony hatással van az egészségünkre. Számos gyártó terméke található légtisztító készülék kínálatunkban, közötte ismertebbek és kevésbé ismertek egyaránt.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15