Oldal frissítése

Philips Series 600 AC0651/10

49 990 Ft

Philips Series 600 AC0651/10

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Akkor ideális választás otthonodba ez a modern Philips levegő tisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A fejlett technológia és a hatékony HEPA szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 44 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és turbó üzemmód.

Philips Series 600 AC0651/10 légtisztító alapvető paraméterei

  • Eme Philips légtisztító berendezés segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Filter típusa: HEPA
  • 44 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 170 m³/h teljesítménnyel bír
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 19 dB(A), illetve a maximális érték 49 dB(A)
  • A kábel hossza 160 cm

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a népszerű Philips gyártótól

Egy ilyen Philips levegőtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Van turbó üzemmód is, amikor is a lehető legmagasabb teljesítménnyel és intenzitással dolgozik. Ezzel az üzemmóddal lényegesen intenzívebb és gyorsabb a levegő tisztítása a helyiségben. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Egy ilyen Philips levegő tisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Eme Philips légtisztító készülék segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen praktikus Philips levegőtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penészgomba, allergén és poratka felfogását a HEPA-szűrő nagy hatékonysággal biztosítja. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Philips légtisztító 170 m³/h kapacitással büszkélkedhet. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a légtisztító túl nagy zajt csap otthonunkban. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 19 dB(A), illetve a maximális érték 49 dB(A).

Méretei:

34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

2,1 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Légtisztító teljesítmény 170 m3/óra
Ajánlott szobaméret 44 m2
Maximális zajszint 49 dB(A)
Minimális zajszint 19 dB(A)
Kábel hosszúsága 160 cm

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Turbó üzemmód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA

Méret & súly

Szélesség 23,7 cm
Mélység 24,3 cm
Magasság 34,1 cm
Tömeg 2,1 kg
Kód:  PHLPcs82HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC0651/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10