Oldal frissítése

Philips

Kínálatunkban Philips Sonicare és Philips AVENT termékeket is találsz.

Paraméterek módosítása
1827 termék

Philips

A holland Royal Philips Electronics a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata, amely egészségmegőrző eszközök és készülékek, világítástechnika és fogyasztói életmóddal kapcsolatos termékekkel foglalkozik. Progresszív eszközeinek, szolgáltatásainak és megoldásainak értékesítése, amely mindig a felhasználó igényeire összpontosít, az Értelem és Egyszerűség elnevezésű filozófián alapul.

A Philips világszerte jelen van

A Philips székhelye Hollandiában található, és világszerte több mint 60 országban mintegy 123 800 embert foglalkoztat. A vállalat alapjait 1891-ben Anton és Gerard Philips fektette le a hollandiai Eindhovenben, ahol megalapították a Philips & Co. céget.

Hosszú út a villanykörtéktől a modern technológiáig

A vállalat kezdetben szénszálas izzók gyártására összpontosított, és a századfordulóra Európa egyik legnagyobb gyártójává vált. Az új világítástechnológiák kifejlesztése ösztönözte a vállalat folyamatos növekedését és stabilitását, így 1914-ben a Philips egy kutatólaboratóriumot hozott létre a fizikai és kémiai jelenségek vizsgálatára.

Philips televíziók és rádiók az 1930-as években

Miután a Philips 1918-ban bevezette az orvosi röntgensugarakat, a vállalat 1925-ben kezdte meg első televíziós kísérleteit. 1927-ben elindult a rádiók gyártása, amelyből 1932-ig egymillió darabot adtak el. Egy évvel később már a 100 milliomodik csövet gyártották le, és megkezdték az orvosi röntgenkészülékek gyártását az Egyesült Államokban.

A Philips rakétagyorsaságú felemelkedése a 20. század második felében

A huszadik század közepén a Philips gyártotta az első elektromos borotvákat, a vállalat abban az időben jelentős mértékben hozzájárult a televíziós képek rögzítésére, továbbítására és reprodukálására szolgáló technológia fejlesztéséhez is. Az 1970-es években a világítástechnológiával kapcsolatos kutatásai sikeresek voltak, ami új energiatakarékos izzók kifejlesztéséhez vezetett. 1984-ben a Philips eladta a 100 milliomodik televíziót, 1995-ben pedig a 300 milliomodik borotvát!

A Philips az új évezredben

Az 1990-es évek a Philips számára a jelentős változások időszaka volt. A vállalat jelentős szerkezetátalakítási programba kezdett, hogy biztosítsa a visszatérést egészséges gyökereihez. A közelmúltban elsősorban az úgynevezett "alaptevékenységekre" összpontosított. Mára a Philips a digitális forradalom élvonalába tartozik, és olyan innovatív termékeket vezet be, amelyek segítenek javítani az emberek életét. Ezt folytatja az új évezredben is.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20