Oldal frissítése

Levoit EverestAir Smart

163 590 Ft

Levoit EverestAir Smart

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Akkor tökéletes lesz számodra ez a modern Levoit levegőtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony részecskeszűrő, HEPA, por, szén szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Teljesítményének köszönhetően 130 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...
Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...

Levoit EverestAir Smart légtisztító készülék legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • A cigarettafüst szagát is megszünteti
  • Kiválóan tiszta levegőt biztosít 3 szűrő használatával
  • Filter típusa: HEPA, szén, por és részecskeszűrő
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok eliminálására használható
  • 130 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 612 m³/h teljesítménnyel bír
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • A szűrő könnyen mosható
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Kommunikál a hangasszisztensekkel is
  • Olyan technológiákat támogat, mint Google Asszisztens és Amazon Alexa
  • A beállítások a fizikai gombok segítségével történnek
  • Digitális vezérlőpanel érintésvezérléssel
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Ezen Levoit levegő tisztító teljesítménye 70 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 56 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a neves Levoit gyártótól

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító készülék funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően biztosítja az allergének tökéletes befogását és eltávolítását a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Gondoskodik a tiszta, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, köztük a cigarettafüst mentes levegőről. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. Nagyon hasznosak az olyan funkciók, mint az automatikus kikapcsolás. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának. Ha a szűrőt ellenőrizni kell, és esetleg ki kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...
Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Kommunikál a hangasszisztensekkel is, így hangutasításokkal is vezérelhető. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Google Asszisztens és Amazon Alexa. Hagyományos módon is működtethető a készüléken található fizikai gombok segítségével. Az összes szükséges beállítást a digitális kezelőpanelen, érintésvezérléssel ellenőrizhetünk. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A szűrő tisztítása egyszerű, csak mossuk le vízzel és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Ezen Levoit levegő tisztító gép érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Ezen Levoit levegőtisztító gép nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...
Légtisztító Levoit EverestAir Smart ...

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen modern Levoit légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegőt kaphatunk 3 szűrő segítségével. A HEPA-szűrő hatékonyan elkapja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, poratkákat és más nemkívánatos allergéneket. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A porszűrő hatékonyan felfogja a nagyobb porszemcséket, és megakadályozza a fő szűrő eltömődését. A részecskeszűrő megbízhatóan felfogja és semlegesíti a szilárd részecskéket, például a port, a pollent, a mikroorganizmusokat és más szennyeződéseket. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok hatékony semlegesítésére alkották meg. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Ezen Levoit légtisztító 612 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 56 dB(A).

Méretei:

58,9 × 48 × 21,6 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

9,38 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 70 W
Légtisztító teljesítmény 612 m3/óra
Ajánlott szobaméret 130 m2
Maximális zajszint 56 dB(A)
Minimális zajszint 24 dB(A)
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Távirányító, Digitális vezérlőpanel, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Google Asszisztens, Amazon Alexa

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrők száma 3
Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Részecskeszűrő
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Szagok

Méret & súly

Szélesség 48 cm
Mélység 21,6 cm
Magasság 58,9 cm
Tömeg 9,38 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások GOVEE Home
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol
Kód:  LVTci70
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAP-EL551S-AEUR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10