Oldal frissítése

Levoit Core 600S SMART

4,9 8 értékelés
135 990 Ft

Levoit Core 600S SMART

Allergiában vagy más felső légúti betegségben szenvedsz? Akkor a Levoit Core 600S SMART légtisztító tökéletes a számodra! A készülék kiváló minőségű, háromlépcsős szűréssel és HEPA H13 szűrővel tűnik ki. A szabadalmaztatott VortexairTM technológiának köszönhetően a tisztító a káros anyagok és szennyeződések akár 99,99%-át is képes eltávolítani. Az eredmény gyönyörűen tiszta és friss levegő a szobában.Magas, akár 697 m3/h teljesítménye ideális akár 147 m2-es helyiségekbe. A Levoit légtisztító emellett Android és iOS operációs rendszert támogató alkalmazáson keresztül vezérelhető. A légtisztítót többek között az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével hanggal is irányíthatod. A szabadalmaztatott QuietKEAPTM technológia rendkívül csendes működést biztosít, mindössze 26 dB-es zajszinttel. Ennek hála a tisztító  alvás vagy pihenés közben is gond nélkül használható.

A Levoit Core 600S SMART légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Levoit Core 600S intelligens légtisztító
  • Háromlépcsős szűrőrendszer HEPA H13 szűrőkkel és ARCTM formulával
  • Eltávolítja a szennyeződések, baktériumok és vírusok 99,99%-át
  • A szűrő állapotát intelligens eszközödön keresztül is nyomon követheted
  • QuietKEAPTM technológia a csendes éjszakai üzemmódért és a pihentető alvásért, mindössze 26 dB zajszinttel
  • Maximális légkeringés a szobában a szabadalmaztatott VortexAirTM technológiának köszönhetően
  • Kompatibilis az Android, Apple (iOS), Amazon Alexa és Google Assistant okoseszközökkel
  • Intelligens szennyezésérzékelés a kijelzőn vagy intelligens eszközön történő megfigyeléssel
  • 4 légtisztítási fokozat
  • 697 m³/h CAD teljesítmény 49W mellett - energiatakarékos működés - Energy Star díjjal kitüntetve
  • Tanúsítás allergiásoknak
  • Ideális 147m2 területű helyiségekbe

Levoit Core 600S SMART légtisztító AirSightTM PLUS technológiával

A Levoit Core 600S SMART légtisztító speciális AirSightTM PLUS technológiával büszkélkedhet, amely a levegőminőség szkennelésére épül egy speciális porlézeres érzékelő segítségével. Ennek köszönhetően az általánosan használt infravörös érzékelőknél akár 3x kisebb részecskékkel járó szennyezést is képes felismerni.

Levegőtisztaság-jelzés 4 fokozatban

A Levoit Core 600S SMART légtisztító fő előnyei kétségtelenül a levegő tisztaságának jelzése. A levegő tisztaságát 4 fokozatban jeleníti meg az aktuális szennyezettségnek megfelelően. Minden szintnek saját színe van.

  • Kiváló/kék szín (very good)
  • Jó/ zöld (good)
  • Átlagos/ narancssárga (moderate)
  • Rossz/piros (bad)

Ezenkívül a Levoit Core 600S SMART tisztító automatikusan bekapcsol, és a szennyezettségnek megfelelően állítja be a teljesítményt, hogy a levegő a lehető leggyorsabban tiszta legyen. 


Levoit Core 600S SMART háromfokozatú szűrőrendszerrel és HEPA 13 szűrővel

A szűrés egy kiváló minőségű és rendkívül hatékony háromlépcsős szűrőrendszeren és HEPA 13 szűrőn keresztül történik. Az első réteg egy nejlon külső szűrőből áll, amely képes a legdurvább részecskéket is felfogni, amelyek közé a por, a szálak, a haj vagy a hajszálak részecskéi tartoznak. A második réteget egy kiváló minőségű HEPA H13 szűrő alkotja, amely jobb minőségű, mint az általánosan használt HEPA H11 szűrők. Ez a szűrő a legfinomabb porszemcséket, penészt, baktériumokat, pollen- vagy füstrészecskéket, poratkákat és szőrszálakat fogja meg. A harmadik réteg egy nagy hatékonyságú aktív szénszűrő, amely képes kiszűrni a füstöt, a szagokat, a füstöt és más apró részecskéket. Ezzel a háromlépcsős szűréssel a Levoit Core 600S SMART eltávolítja az összes szennyeződés akár 99,99%-át, beleértve a 0,1 mikronos méreteket is.

A nagy teljesítmény gyönyörűen tiszta és friss levegőt biztosít a szobában

A Levoit Core 600S SMART légtisztító a kiváló minőségű és szabadalmaztatott VortexairTM technológiával rendelkezik, amely maximális légkeringést biztosít a helyiségben, így a levegő gyönyörűen tiszta és friss marad.  A Levoit magas, akár 697 m3/h CAD teljesítményével emelkedik ki. Ezáltal ideális az akár 147 m2-es helyiségekbe.


A Levoit Core 600S SMART légtisztítót egy alkalmazáson keresztül csatlakoztathatod, és közvetlenül az Android vagy iOS okoseszközödön követheted nyomon a szűrő kopási állapotát


Levoit légtisztító hangvezérléssel

A Levoit Core 600S SMART légtisztító okostelefonon keresztül történő vezérléséhez egyszerűen töltsd le az alkalmazást. A víztisztító és az alkalmazás összekapcsolásával rengeteg funkcióhoz juthatsz hozzá.Az alkalmazás használatával beállíthatod a különböző üzemmódokat, a teljesítményt, nyomon követheted a teljes tisztítási folyamatot, a szennyezettség aktuális szintjét vagy a szoba levegőjének aktuális állapotát. És ez még nem minden! A Levoit Core 600S SMART légtisztító támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével. Így a hangoddal utasíthatod a készüléket.

QuietKEAP technológia az ultracsendes működéshez

A Levoit Core 600S SMART légtisztító egyik fő előnye kétségtelenül a nagyon csendes működés, amely nem fog zavarni pihenés vagy alvás közben. A tisztító szabadalmaztatott QuietKEAPTM technológiával büszkélkedhet, amelynek köszönhetően nem is fogod észrevenni, hogy használatban van. Ha aludni készülsz, vesd be a speciális éjszakai üzemmódot, amely nem haladja meg a 26 dB-es zajszintet. Így zavartalan pihenésben lesz részed. Az éjszakai üzemmód a tompított világítást is aktiválja, de akár teljesen ki is kapcsolhatod a fényt. Az alacsony zajszint nagy előny a más gyártók légtisztítóival szemben.

Levoit Core 600S SMART légtisztító

A legjobb választás az allergiások számára tanúsítással

A Levoit Core 600S SMART Smart légtisztító megkapta az ECARF tanúsítványt asztma vagy különböző allergiák esetén történő használatra. Az Európai Allergiakutató Központ (ECARF) elismeri azokat a légtisztító készülékeket, amelyek normál napi működés mellett mérhető javulást érnek el a levegő minőségében egy meghatározott helyiségméret esetében.

Levoit Core 600S SMART légtisztító

Energiahatékony működés

A Levoit Core 600S SMART légtisztító ENERGY STAR minősítéssel rendelkezik. A tanúsítvány megszerzéséhez szigorú energiahatékonysági és energiatakarékossági követelményeknek kell megfelelni. Így a Leovit tisztítóberendezések a nap 24 órájában működhetnek, és még a közüzemi számlán sem fog feltűnni. 

Levoit Core 600S SMART légtisztító

A legkelendőbb légtisztító márka

A 2020-as értékesítési statisztikák szerint a Levoit lett a legkelendőbb légtisztító márka az Egyesült Államokban.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 49 W
Légtisztító teljesítmény 697 m3/óra
Ajánlott szobaméret 147 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 26 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Antibakteriális

Méret & súly

Szélesség 31,3 cm
Mélység 31,3 cm
Magasság 60 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVCV214
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAP-C601S-WEU(Core 600S)

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15