Oldal frissítése

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Képernyő

A népszerű Rohnson légtisztító friss levegőt szavatol az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a szenzációs, hordozható készülék a legjobb az akár 60 m2 nagyságú terekbe. A nagyfokú eredményességéről a légtisztító kapacitás árulkodik – ez az eszköz akár 320 m3/óra sebességre is képes. A levegőt először is megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrőnek hála. A katalitikus szűrő és A formaldehid szűrő ideális az olyan mérgező anyagok megszűrésére, mint a benzol, az ammónia és a formaldehid. A sűrű szövetből készült antibakteriális szűrő elpusztítja a baktériumokat és felfogja a nedvességet, így kiküszöböli a falak penészesedését. A közismert Rohnson levegőtisztító kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely egykettőre eltávolítja a levegőből az allergének és szennyeződések majdnem 100%-át. Az irritáló szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a legmegfelelőbb választás. Az UV lámpa még a legragaszkodóbb baktériumokat is megöli és tökéletesen tiszta környezetet biztosít. Befejezésül az eszköz negatív ionokkal árasztja el a levegőt, ami nem csak a fizikai, hanem a szellemi állapotra is jó hatással van.

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi levegő tisztító legfőbb jellemzői

  • A kiváló Rohnson légtisztító 60 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt minden nagyobb szennyeződéstől
  • A formaldehid és katalitikus szűrő kiszűri a levegőből az ártalmas anyagokat
  • Max. zaj: 48 dB(A), min. zajszint: 29 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 320 m3/óra
Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Jellemzők/technológia
Légtisztító Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Jellemzők/technológia

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi légtisztító komoly előnyei

A nagyszerű Rohnson légtisztító mindig megvizsgálja a levegő aktuális állapotát és ez alapján számolja ki, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a remek légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, amellyel elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt egyszerűen állíthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. A nagyszerű Rohnson légtisztítót speciális módba is be lehet kapcsolni a nyugodt és zavartalan pihenéshez. Ugyanakkor automata üzemmódban is használható, vagyis az eszköz a levegő állapotának kiértékelése alapján állítja be a teljesítményszintet. A különböző funkciók beállítása a kényelmes távirányítóval , ill. különleges mobil applikációval is lehetséges. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést. Emellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor jön jól, ha kisgyerekek is vannak otthon.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 80 W
Légtisztító teljesítmény 320 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa, Gyerekzár
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Katalitikus, Formaldehid, Antibakteriális, UV sugárzás
Kód:  ROHCV114
Termékszám:  R-9700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15