Oldal frissítése

Levoit Dual 200S

4,6 9 értékelés
30 990 Ft

Levoit Dual 200S

A Levoit Dual 200S aromaterápiás párásító ultrahangos technológiát használ. Nagy teljesítményének köszönhetően tökéletesen párásítani tud egy akár 27 m2 nagy szobát. 3 literes víztartállyal látták el, amely akár 25 órás üzemidőt biztosít. A Levoit Dual 200S párásító feltöltésekor értékelni fogod, hogy felülről lehet feltölteni vízzel. A készüléket éjszaka is kényelmesen bekapcsolhatod, mivel nagyon csendes működéssel van felszerelve, amely nem haladja meg a 26 dB-t. Az áttekinthető LED kijelzőn, vagy a Smart Home alkalmazás segítségével mindent beállíthatsz, amire szükséged van. A Levoit Dual 200S hanggal is vezérelhető.



A Levoit Dual 200S párásító legfontosabb jellemzői

  • Csendes üzemmód a zavartalan alváshoz
  • A Levoit Dual 300S párásító ultrahangos technológiát használ
  • Áttekinthető LED kijelző
  • Smart Home intelligens alkalmazás
  • A párásítót a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel is lehet vezérelni
  • A praktikus páratartalom-érzékelő valós időben mutatja a páratartalmat
  • Levoit Dual 200S 3 literes tartállyal akár 25 órás üzemidőhöz
  • Felső töltés a könnyű kezelhetőségért
  • Tegyél bele néhány csepp illóolajat a kellemes légkörért
  • Különleges szerkezet kettős szeleppel
  • 360 fokban forgó fej
  • Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet

A Levoit Dual 200S párásító nagyon csendes működése

A Levoit Dual 200S párásító megnyer a nagyon csendes működésével, amely nem haladja meg a 26 dB-t. Így akár alvás közben is kényelmesen bekapcsolhatod a készüléket, semmilyen módon nem fog zavarni. A tökéletes alvást és a szoba jó levegőminőségét a Levoit Dual 200S biztosítja.

Vezéreld a Levoit Dual 200S-t alkalmazással vagy az áttekinthető LED kijelzőn

Az áttekinthető LED-kijelzőnek és a Smart Home alkalmazásnak köszönhetően a Levoit Dual 200S párásítót egyszerű használni. Az alkalmazást kényelmesen letöltheted a mobileszközödre. Az iOS és az Android operációs rendszerrel is kompatibilis. A párásítót hangvezérléssel is irányíthatod, amely kompatibilis a Google Assistanttal és az Amazon Alexával. Ha nem rajongsz az ilyen okos kütyükért, a párásítót a háttérvilágítással ellátott áttekinthető kijelző segítségével is vezérelheted. A Levoit Dual 200S párásítónak egy praktikus páratartalom-érzékelője is van, amely valós időben mutatja a páratartalmat, és automatikus üzemmódban azonnal reagál a páratartalom változásaira. Ennek az értéknek 40% és 60% között kellene lennie. Az alkalmazásban mindent egyértelműen megtalálsz, ahol minden információt ellenőrizhetsz, és megtervezheted az üzemmódokat.

Felső töltés az egyszerű kezelésért

A Levoit Dual 200S párásító egyszerű töltéssel rendelkezik, így pillanatok alatt minden készen áll a használatra! A hagyományos párásító készülékeket alulról kell feltölteni, a Levoit Dual 200S megkímél ettől a fáradságtól, és felső töltéssel örvendeztet meg.

A Levoit Dual 200S párásító biztosítja a megfelelő páratartalmat a szobában

A megfelelő páratartalom alapvető fontosságú minden olyan helyiségben, ahol időt töltesz. A Levoit Dual 200S párásító párásítja a száraz levegőt, hogy megelőzze a baktériumok kialakulását és segítsen az allergiásoknak. A megfázás, az asztma, a száraz bőr és a száraz orrnyálkahártya tüneteire is pozitív hatással van. Hatékonyan hozzájárul a betegségek kockázatának csökkentéséhez. Ha aggódsz a száraz levegő miatt a szobában, a Levoit Dual 200S tökéletes a számodra!

Tegyél néhány csepp illóolajat a párásítóba a kellemes légkörért

A Levoit Dual 200S  párásítóval kellemes légkört teremthetsz. Egyszerűen add a kedvenc illóolajodat a speciális tartályba, és a szoba kellemesen illatos lesz. Az illóolajok jótékony hatással vannak a szervezetre. Az eukaliptusz megnyugtatja az elmét és enyhíti a fejfájást. A menta szabaddá teszi a felső légutakat. A citrus illatok viszont felélénkítik és felfrissítik a környezetet. Ha pedig meg akarsz szabadulni a stressztől, használj néhány csepp illatos levendulát. A Levoit Dual 200S párásító csomagolásában aromás szűrőket és egy abszorpciós párnát is találsz.

Levoit Dual 200S 3 literes tartállyal az akár 25 órás üzemidőért

A Levoit Dual 200S párásító része egy 3 literes tartály, amely egy akár 27 m2-es területen akár 25 óra üzemidőt biztosít. Minden az alkalmazott programtól függ. Ha a párásítóból kifogy a víz, automatikusan kikapcsol. Az intelligens alkalmazásban is folyamatosan tájékoztat téged.

Különleges szerkezet kettős szeleppel

A Levoit Dual 200S párásító speciális dupla szelepes kialakítással rendelkezik, amely felfogja a szennyeződéseket , mielőtt azok elhagynák a párásítót. Szűrőt is használ, hogy a haj és a por ne kerüljön a víztartályba.

Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet

Vannak otthon virágaid? A Levoit Dual 200S párásító a megfelelő a számodra! Nemcsak nekünk, hanem a növényeknek is szükségük van a megfelelő nedvességre, hogy jobban érezzék magukat. Ebben az esetben egyszerűen helyezd a Levoit Dual 200S párásítót közelebb a növényekhez.


A Levoit Dual 200S Smart párásító csomagjának tartalma:

  • 1× Levoit Dual 200S Smart ultrahangos párásító
  • 1× szűrő

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 27 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítményfelvétel 24 W
Víztartály kapacitása 3 l
Zajszint 28 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció LED-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, Tisztítókefe, Távirányító, Aromaterápia (illóolajokhoz)

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 300 mm
Szélesség 180 mm
Magasság 180 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVZV859
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Dual200S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20