Oldal frissítése

Lauben

Lauben

Lauben: a legjobb választás az otthonod számára

A Lauben márka egyet jelent a minőségi konyhai és otthoni készülékek szinonimájával. Könnyű és biztonságos használatuk a legjobb eredményeket biztosítják és a kellemes dizájnjuk egyszerűen káprázatos. Emellett számos termékük Red Dot Award és IF Design Award díjjal is büszkélkedhet. Minden Lauben termék három közös nevezővel rendelkezik: intuitív működés, letisztult, modern és funkcionális dizájn, valamint egészségesebb életmód. Itt az ideje, hogy olyan változtatásokat hajts végre, amelyek megkönnyítik a házimunkát.

lauben

A Lauben megkönnyíti a család és az otthon ellátását

A Lauben hisz abban, hogy az elégedett család szíve együtt fog dobbanni az ebédlőasztalnál. Ezért a Lauben konyhai készülékek a portfólió fontos részét képezik, amelyek segítségével mindenki az egészséges főzés mesterévé válhat. A háztartás karbantartásának megkönnyítése érdekében a Lauben olyan takarító asszisztenseket kínál, amelyekkel a takarítás gyerekjáték. Az egyik példa erre az angol nyelvű alkalmazással rendelkező okos robotporszívók. Röviden, a Lauben tökéletes eredményt jelent, minimális erőfeszítéssel.

Lauben Kitchen - segítség a konyhában

A legrövidebb út a szívhez a gyomron át vezet - és ez az út a Lauben-nel kezdődik. A Lauben kulináris segédeszközeivel minimális erőfeszítéssel tökéletes eredményt érhetsz el, és csak rajtad múlik, hogyan használod ki a megtakarított időt. A Lauben konyhai készülékeket innovatív és gyakran többfunkciós megoldások jellemzik, modern dizájn kíséretében. Még a tapasztalatlan szakácsok is elkészíthetik az egészséges, ízletes ételeket, csak a megfelelő eszközökre van szükségük. A modern idők innovatív megközelítést igényelnek, és ezt a Lauben pontosan tudja.

lauben sous vide
lauben porszívó

Lauben Home a makulátlan otthonért

Minimális erőfeszítéssel bárkinek lehet magazinba illő, stílusos otthona. A robotporszívóknak nincs szükségük segítségre, a különböző felületeket automatikusan megtisztítják. A rúdporszívók már igényelnek némi segítséget, de öröm velük a takarítás, és a kárpitokat is könnyedén tisztán tartják. A Lauben porszívók nagy teljesítménye a háziállatok szőrével is megbirkózik, az allergiások pedig értékelni fogják a hatékony szűrőrendszereket. Elvégre az élet sok örömet kínál, miért is töltenénk azt unalmas takarítással.

Paraméterek módosítása
75 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10