Oldal frissítése

Lauben Electric Kettle 1800BC

4,3 10 értékelés
25 390 Ft

Lauben Electric Kettle 1800BC

Azonnal kész víz a megfelelő hőmérsékleten az italodhoz

Manapság sok háztartás nem tudna meglenni vízforraló nélkül, mivel ez egy gyors és kényelmes módja a vízmelegítésnek. A Lauben Electric Kettle 1800BC több mint egy egyszerű elektromos vízforraló, elegáns kialakításának köszönhetően azonban remekül mutat majd konyhádban. A készüléken egy nagy digitális kijelző mutatja a kiválasztott hőmérsékletet. Öt hőmérséklet közül választhatsz (40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C). A Keep Warm (40 °C) funkció használatával a vízforraló akár 2 órán keresztül is fenntartja a víz hőmérsékletét. A Lauben Electric Kettle passzívan isjobban tudja tartani a hőmérsékletet a dupla héjnak köszönhetően, amelynek külső rétege Cool Touch technológiát használ, hogy megakadályozza a vízforraló okozta égési sérüléseket. A beépített biztonsági zár megvédi a Lauben Electric Kettle 1800BC vízforralót a túlmelegedéstől és az üresen forrástól. A 360°-ban forgatható talpnak köszönhetően a használata nagyon kényelmes.

A Lauben Electric Kettle 1800BC lehetővé teszi, hogy beállítsd az italodnak megfelelő hőmérsékletet

Ahhoz, hogy megfelelően élvezhesd kedvenc italodat, megfelelő hőmérsékletet kell választanod az elkészítéséhez. A vízforraló lehetővé teszi, hogy többféle hőmérséklet közül választhass: 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C. Az Egyesült Királyságból származó márkás termosztát gondoskodik a hőmérséklet pontos meghatározásáról. A hőmérséklet beállítása a kijelző alatti érintőgombbal történik. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló rendelkezik Keep Warm funkcióval, amely akár 2 órán keresztül azonos hőmérsékleten tartja a vizet. A vízforraló duplafalai jobban tudják passzívan tartani a benne lévő víz hőmérsékletét.

  • Kávé - 90 °C
  • Tea - 85 °C
  • Tea mézzel - 60 °C
  • Hőmérséklet fenntartása - 40 °C

Biztonságos és kényelmes használat

A kényelmes és biztonságos használat az egyik legfontosabb tényező. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló Cool Touch technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja, hogy a dupla falának köszönhetően ne égesd meg magad a vízforraló használata közben. Természetesen biztonsági berendezés is rendelkezésre áll a túlmelegedés és az üresjárat ellen. A vízforraló beépített szűrővel rendelkezik, amely a szilárd részecskéket és szennyeződéseket fogja fel a vízből. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló alapja 360°-ban elforgatható. A vízforraló afedélen található gombbal nyitható.

Vízforraló elegáns formatervezési koncepcióval

A Lauben Electric Kettle 18000BC vízforraló lenyűgöz elegáns fekete színű formatervezésével. A menüben a hőmérsékletet mutató digitális kijelző dominál. A vízforraló belső része rozsdamentes acélból készült. Ha rendben szeretnéd tartani a konyhapultodat, a tápkábelt elrejtheted a talp aljába.  A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló nagyszerű funkcionális és stílusos párost alkot a Lauben kenyérpirítóval.

A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A fedelet egy gomb segítségével lehet kinyitni
  • A Keep Warm funkció akár 2 órán keresztül is fenntartja a víz hőmérsékletét a vízforralóban
  • A vízforraló nagy érintőképernyős kijelzőn mutatja a kiválasztott hőmérsékletet
  • A kívánt hőmérséklet beállítása az érintőpanel segítségével
  • A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló dupla falú, amely hosszabb ideig passzívan tartja a víz hőmérsékletét
  • A Cool Touch technológiának köszönhetően a külső héj nem melegszik fel
  • Biztonsági biztosíték túlmelegedés és üresjárat ellen
  • A vízforraló 360°-ban elforgatható talppal rendelkezik
  • A vízforraló belseje rozsdamentes acélból készült
  • A beépített szűrő felfogja az apró részecskéket és szennyeződéseket a vízből
  • Az Egyesült Királyságban készült precíziós termosztát
  • Választható vízhőmérsékletek 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Érintéses vezérlés, Duplafal, Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 1 800 W
Szűrő típusa Beépített

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LAURK920
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBNEK1800BC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15