Oldal frissítése

Lauben sous vide vákuum fólia

4,8 36 értékelés
2 490 Ft

Lauben sous vide vákuum fólia

A Lauben Sous Vide 2805 különleges fólia teljesen kompatibilis az összes átlagos vákuumfóliázóval. Mivel a fólia elég ellenálló, használhatod azt a fagyasztóban vagy a hűtőszekrényben is, csak úgy, mint a mikrohullámú sütőben, sőt, főzhetsz is benne, hiszen alkalmas a Sous Vide módszerhez is. A Lauben Sous Vide vákuumfóliát különleges összetételével még akár 100 °C-os forró vízben is használhatod a káros anyagok felszabadulása nélkül. Emellett a Lauben Sous Vide vákuumfólia nem tartalmaz BPA-t és teljesen ártalmatlan az egészségre. A vákuumfóliázóval az étel akárötször tovább őrzi meg az eltarthatóságát, így nem szükséges feleslegesen kidobnod az ételt.


A Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia főbb jellemzői

  • Speciális fólia a hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és a Sous Vide főzéshez
  • Az ételek vákuumozása jelentősen meghosszabbítja annak eltarthatóságát, így ételeket és a pénzt takaríthatsz meg
  • A fólia egészségen ártalmatlan, nem tartalmaz BPA-t 
  • Forró vízben 100 °C-ig ellenáll káros anyagok felszabadulása nélkül
  • A fólia többször is felhasználható
  • A Lauben Sous Vide 2805 kompatibilis az összes hagyományos vákuumfóliázóval
  • A Lauben vákuumfóliát használhatod az úton nem csak az ételek tárolására, hanem például ruhákhoz, térképekhez vagy gyufákhoz
  • A fólia mérete 28 × 5 cm

Pontosan mi a vákuum módszer?

A vákuumozás egy olyan technológia, amely a különleges Lauben Sous Vide 2805 fóliával jelentősen lelassítja az ételek megromlásáért felelős oxidációs folyamatokat azáltal, hogy kiszívja az ételekből az oxigént. A Lauben Sous Vide 2805 fólia így számottevő mértékben meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, ugyanakkor kiküszöböli az olyan negatív környezeti hatásokat, mint például a hűtőszekrény levegőjében található nedvesség vagy baktérium. A Lauben Sous Vide fóliázással az ételek nem csak tovább őrzik meg a szavatosságukat, hanem emellett időt és pénzttakaríthatsz meg, illetve nem keletkezik felesleges hulladék sem.

Egészségre ártalmatlan anyagú fólia, amely alkalmas a "Sous Vide" módszerhez

A Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia, amellett hogy sokoldalú, az egészségre teljesen ártalmatlan. A fólia anyaga 100%-ig BPA mentes, megfelel az összes Európai Uniós biztonsági szabványnak. A speciális Lauben Sous Vide fóliát alkalmazhatod még a Sous Vide főzéshez is, hiszen 100 °C-ig szakadás nélkül ellenáll a forró víznek káros anyagok felszabadulása nélkül.

Univerzális felhasználású Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia

Szinte bármit becsomagolhatsz a különleges Lauben Sous Vide fóliával. Utazáskor használhatod a fóliát a térképek vagy a ruháid szárazon tartásához, emellett azok térfogata sokkal kisebb is lesz. Továbbá a Lauben Sous Vide 2805 segítségével fóliázhatod az ékszereidet is, hogy biztonságban tudd azokat. Használd a különleges Lauben fóliát utazáshoz vagy a holmijaid biztonságos tárolásához, mindig alkalmazkodik hozzád és tökéletes biztonságban tudhatod a becsomagolt tárgyakat a nedvességtől, a levegőtől és más környezeti hatástól.



Paraméterek

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 1 db (1 db)

Méretek

Szélesség 28 cm
Hossz 500 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, Mikrohullámú sütőben használható, BPA Free

Hőállóság

Max. hőmérséklet 100 °C

Kompatibilitás

Márka Lauben
Modell Sous Vide 2805
Kód:  LAUVA067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260645680067

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15