Oldal frissítése

Lauben 120BC 2in1

32 290 Ft

Lauben 120BC 2in1

Flexibilis porszívó az összes szennyeződés felszívásához

Nem akarsz többé egy nagy porszívót cipelni, vagy egy kisebb rendetlenség miatt seprűvel és lapáttal bajlódni? Szerezd be a Lauben 120BC 2in1 kompakt kézi porszívót, és mondj búcsút a kábeleknek és a nagy készülékeknek. Mert mindig kéznél lehet egy kézi porszívó, amellyel felporszívózhatod a morzsákat az asztalodról, a billentyűzetről, az autó belsejéből, sőt még az autód ülésének hajlataiból is. Egy hosszabbító rúd csatlakoztatásával a Lauben 120BC 2in1 porszívóval a padlót is fel lehet porszívózni anélkül, hogy konnektort kellene keresned. A készülék könnyű kialakítású, ezért akár gyermekek is használhatják. Kompakt mérete ellenére a Lauben 120BC 2in1 porszívó 30 AW / 14 kPa teljesítményű, és két üzemmód közül lehet választani - Low és High. A felporszívózott szennyeződéseket mosható szűrők fogják fel, így nem kell cserélni őket, csak kiöblíteni. Porszívózás után a Lauben 120BC 2in1 készüléket az USB-C töltőállványba helyezzük.

Egy kicsi, mégis erős segítő

Könnyű súlya és kompakt méretei ellenére a porszívó nagy szívóteljesítményt kínál, 30 AW/14 kPa. A Lauben 120BC 2in1 teljesítménye két üzemmód - Low vagy High - kiválasztásával testre szabható. Mivel a kézi porszívó könnyű kialakítású, még a gyerekek is félelem nélkül használhatják, és segíthetnek a takarításban.

Tisztíts meg minden sarkot a Lauben porszívóval

Akár csak egy kisebb rendetlenséget szeretnél feltakarítani, akár az egész háztartást porszívózod. A Lauben 120BC 2in1 egy kompakt készülék, amely számos tartozékkal rendelkezik a kényelmes takarítás érdekében. Egy hosszabbító rúd hozzáadásával a porszívó az otthoni padlók tisztítására is használható. Értékelni fogod, hogy porszívózás közben nem lesznek útban a vezetékek. A kézi porszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet az USB-C csatlakozón keresztül tölthetsz fel. A 2in1 résszívófejes tartozékkal könnyedén porszívózhatod a nehezen hozzáférhető helyeket vagy az autó belsejét.

Praktikus és könnyen karbantartható segédeszköz

A matt fekete kivitel fényes elemekkel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a Lauben 120BC 2in1 kézi porszívónak. A készüléket egy praktikus töltőállványban tárolhatjuk USB-C töltővel, így a porszívó mindig használatra készen áll. A Lauben 120BC 2in1 mosható szűrőkkel rendelkezik, így nem kell borsos összeget költenie új szűrőkre. A szennyeződésgyűjtő tartály könnyen tisztán tartható, mivel csak ki kell vennie és a tartalmát a szemetesbe üríteni.

A Lauben 120BC 2in1 kézi porszívó legfontosabb jellemzői

  • 2in1 kialakítás - kézi és álló porszívó
  • 30 AW / 14 kPa szívóteljesítmény elérése
  • Két felszívási mód áll rendelkezésre - Low/High
  • 2in1 réstisztító tartozék
  • A hosszabbító rúd használatával a Lauben 120BC 2in1 álló porszívóvá alakítható
  • A hatékony szűrőrendszer tartalmaz egy szűrőt a nagyobb részecskék ellen és egy antiallergén HEPA szűrőt
  • A porszívó könnyen tárolható a töltőállványban
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • A szennyeződésgyűjtő tartály könnyen eltávolítható a porszívóból és kiüríthető a szemetesbe

Csomag tartalma:Lauben 120BC 2in1, töltőállvány, 2in1 résszívófej, kárpitos fej, 2× hosszabbító rúd, kiegészítő adapter, porszívófej, töltőadapter, USB-C kábel


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Kézi, 2 az 1-ben, Autó porszívó

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Puha felületek, Kárpit

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 30 perc
Akkumulátor kapacitása 2 600 mAh

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő
Szűrőlerázó rendszer Szűrőlerázó rendszer nélkül
Porosztály L

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 0,08 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 6 cm
Magasság 6 cm
Mélység 41 cm
Tömeg 0,6 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Kombinált, Résszívó
Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Padlóra/szőnyegre

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LAUrvs57
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBNHV2V1120BC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10