Oldal frissítése

Lauben Sous Vide Stick SV01

4,9 51 értékelés
Szuper ár
47 690 Ft

Lauben Sous Vide Stick SV01

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló minden háztartás számára ideális választás, azonban használhatod utazáskor is. Ennek a készüléknek hála a főzés gyorsan és kiváló minőségben történik minimális zsír felhasználásával. A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten történő vákuumos főzést, így az étel megőrzi az összes fontos tápanyagot. Csak a csomagban található Sous Vide főzőtasakokra van szükséged a Lauben Sous Vide Stick SV01 készüléke mellett, illetve egy 11 cm mély edényre. A merülőforraló egyetlen gombbal szabályozható, ezt követően kényelmesen nyomon követheted a főzés folyamatát a kijelzőn. A Lauben Sous Vide Stick SV01 kis méretű és kompakt, ennek hála minden konyhába remekül illik, legyen az az otthonodban vagy egy vidéki házban.


A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló főbb jellemzői

  • Egy egyszerű segítőtárs a gyors és egészséges főzéshez
  • A Lauben merülőforralót használhatod a Sous Vide főzéshez
  • Az ételek vákuumban, alacsony hőmérsékleten történő elkészítésével, zsír felhasználása nélkül, az étel megőrzi az összes fontos tápanyagot
  • A főzőtasakokat tartalmazza a csomag
  • Ezeket a környezetbarát és egészségre ártalmatlan cipzáras tasakokat többször is felhasználhatod, tisztíthatók a mosogatógépben is
  • A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló használata egyetlen gombbal egyszerű
  • Rendelkezik egy kijelzővel, amely megjeleníti a főzési folyamatot, az aktuális hőmérsékletet és a hátralévő időt
  • A hőmérséklet 20 és 95 °C között szabályozható
  • A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló kicsi, kompakt és ugyanakkor dizájnos
  • A csomagoláson található QR-kód egyszerű útmutatóként szolgál a mobiltelefonodon
  • A nagy, 1200 W-os teljesítmény garantálja a gyors főzést
  • A Sous Vide Stick SV01 működése igazán csendes
  • Védelem a túlmelegedés ellen, még alacsony vízszint mellett is
  • Nagyszerű a grillezéshez szükséges alapanyagok előkészítéséhez
  • A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló textil tartóval érkezik
  • Ajándék receptkönyvvel
  • A merülőforraló az IPX7 szerint vízálló



Egészséges főzés a Lauben SV01 merülőforralóval a Sous Vide módszerrel

A Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló kiváló a hagyományos főzéshez, a víz felmelegítéséhez, utazáshoz illetve a kisebb konyhák számára. Azonban legfőbb előnye mégis az étel elkészítése alacsony hőmérsékleten és vákuummal zsír felhasználása nélkül. Az így elkészített ételek ugyanis nem veszítenek a formájukból vagy térfogatukból és megőrzik az összes fontos vitamint, ásványi anyagot és más tápanyagot is. Emellett szintén megőrzik az ízüket, aromájukat és színüket, miközben nincs szükség olajra vagy zsírra az ételkészítéshez. A Sous Vide módszer mindig kifogástalan végeredményt nyújt, a Michelin csillagos éttermek séfjei is ezt alkalmazzák. Ilyen módon soha nem égeted oda vagy főzöd túl az ételt, az ételkészítés nem nehéz, a Lauben Sous Vide Stick SV01 mindenről gondoskodik.

Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló intuitív működéssel és modern megjelenéssel

A Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló használata igazán egyszerű, csupán egyetlen gombot igényel. A jól olvasható kijelzővel és az indikátorokkal nyomon követheted az egész folyamatot, minden a főzéshez szükséges információt megjelenít, mint például az aktuális főzési hőmérséklet vagy a főzésből hátramaradt idő. Biztosan nem szükséges a használati utasítások hosszas tanulmányozása, mivel a készülék használata teljesen intuitív, sőt, amennyiben biztosra szeretnél menni, igénybe veheted a Lauben Sous Vide Stick SV01 készletében található QR kódot is. A mobiltelefonos szkennelés után egy bemutató videó vár rád. A minimalista formatervezésű és kis méretű Lauben Sous Vide Stick SV01 kiváló konyhai segítőtárs, semmilyen módon nem zavar majd a konyhában, pont az ellenkezője, lenyűgöz szuper megjelenésével.

Teljesen egészséges ételek minimális erőfeszítéssel

A Sous Vide módszerrel készített ételek garantáltan finomak, ugyanakkor vitamindúsak, pontosan ehhez tervezték a Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforralót. Megőrzi az ételek minden tápanyagtartalmát, emellett nem szükséges annyi zsírt használnod, mint egyébként. Egyszerűen helyezz minden hozzávalót a különleges zárható tasakokba, majd tedd azokat egy legalább 11 cm mély, vízzel töltött edénybe és helyezd mellé a Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforralót is. Ezután állítsd be a hőmérsékletet 20 és 95°C között az elkészíteni kívánt ételnek megfelelően, a készülék pedig ezután automatikusan szabályozza azt. A túlmelegedés elleni és alacsony vízszint elleni védelemnek hála a konyhád teljesen biztonságban lesz. A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló és a Sous Vide módszer együttesének hála a legtöbbet hozhatod ki az ételekből minimális erőfeszítéssel.


Lauben Sous Vide Stick SV01

A Sous Vide Stick SV01-vel mindig remekelsz a konyhában

A Sous Vide Stick SV01 merülőforralóval mindig számíthatsz a legjobb végeredményekre. Soha nem égeted oda vagy főzöd túl az ételt, ugyanakkor az étel megőrzi az eredeti aromáját, állagát és formáját.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Minden, amire szükséged van, a csomagban

Amennyiben megvásárolod ezt a Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforralót, nem kell számolnod az extra költségekkel. Minden, amire szükséged van Sous Vide ételkészítéshez, megtalálható a csomagban, amely magában foglalja a zárható tasakokat is. Ugyanakkor az ételkészítéshez biztosan szükséged lesz egy 11 cm mély edényre az otthonodban.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Főzz egészségesen a Lauben Sous Vide Stick SV01-vel

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló remek a Sous Vide módszerhez, hiszen kifejezetten úgy tervezték, hogy tápanyagban és vitaminokban gazdag fogásokat készíthess vele zsír hozzáadása nélkül.


Lauben Sous Vide Stick SV01

A nagy teljesítményével gyorsan, mégis jól zár

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló az 1200 W-os teljesítményének hála gyorsan melegíti a vizet a kívánt hőmérsékletűre. Így az étel hamarabb készen van a szokásosnál és nagyobb adagokat is elkészíthetsz. Többé már nem kell tartanod a nagy családi összejövetelektől, hiszen biztosan mindenkinek ízlik majd az étel.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Igazán egyszerű használat

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló használata mindenki számára gyerekjáték, hiszen egyetlen gombbal szabályozhatod az egész folyamatot. Nincs szükség bonyolult beállításokra, a csatlakozásához pedig nem szükséges a Bluetooth vagy a Wi-Fi kapcsolat sem.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Környezetbarát tasakok

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló használatakor nem kell aggódnod a környezetre gyakorolt hatása miatt a Sous Vide módszer alkalmazásakor, hiszen a főzés során felhasznált újrazárható tasakok az egészségre teljesen ártalmatlanok, környezetbarát anyagból készültek. Hosszú ideig felhasználhatod azokat, hiszen a zárható tasakokat könnyedén elmoshatod és rábízhatod a mosogatógépre is.


Lauben Sous Vide Stick SV01

A Lauben Sous Vide Stick SV01-vel negyed óra alatt elkészülhetsz

Ints búcsút a gáztűzhely mellett töltött fárasztó óráknak. A Sous Vide módszerrel egészséges, ízletes és gyors ételeket készíthetsz. A halat például 15 perc alatt elkészítheted, de a bonyolultabb receptek sem vesznek 60 percnél több időt igénybe.

Lauben Sous Vide Stick SV01

A Lauben merülőforraló nem zavar a konyhában

Kompakt méreteinek hála a Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló nem foglal el sok helyet a konyhában, sőt, stílusos megjelenésével dizájnos kiegészítő lehet. Az alsó része rozsdamentes acélból készült. Ovális alakjának és a Lauben Sous Vide Stick SV01 készletében található textil tartójának hála bárhol tárolhatod.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Erőteljes, ugyanakkor csendes

Habár a Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló igazán nagy teljesítményű, alig hallod majd a víz keringésének hangját működés közben. A Lauben Sous Vide Stick SV01 igazán csendes, biztosan nem zavar majd Téged vagy a háztartás többi tagját.


Lauben Sous Vide Stick SV01

Automatikus hőmérsékletszabályozás

A kívánt hőmérsékletet 20 és 95°C között szabályozhatod az éppen elkészíteni kívánt étel típusának megfelelően. Nincs is más dolgod, ugyanis a Lauben Sous Vide Stick SV01 önállóan szabályozza a hőmérsékletet maximum 1%-os eltéréssel.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Pihenj, amíg a Lauben főz neked

A Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló önálló, így már nem kell több órát eltöltened a gáztűzhely mellett - a Lauben készüléke megfigyeli, hogy elég víz van-e az edényben illetve nyomon követi a főzés végét is. Ezekben az esetekben pedig még időben tájékoztat.

Lauben Sous Vide Stick SV01

A biztonság mindig az első

Sok háziasszony számára elképzelhetetlen, hogy főzés közben elhagyja a konyhát. Azonban a Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforralóval ezt félelem nélkül megteheted - a készülék túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik és vízálló is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



Lauben Sous Vide Stick SV01

Nagyszerű segítőtárs a nyári grillezéshez

A barátokkal töltött kerti grillezésnek sokszor nem vagy aktív része, mert általában a grillező mellett állsz és figyelsz a húsra? A Lauben Sous Vide Stick SV01 készülékével nyugodtan töltheted az időt a vendégeiddel, hiszen használhatod a Sous Vide módszert a grillezéshez szükséges alapanyagok előkészítéséhez, ezáltal pedig csökkentheted az ételkészítésre fordított időt és ahelyett lehetsz a családoddal vagy a barátaiddal.


Ajándék receptkönyv a Lauben Sous Vide Stick SV01-hez

A Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló megvásárlása mellé jár egy ajándék 10 Sous Vide receptet tartalmazó Mark Fichtner receptkönyv, amely biztosan elnyeri a tetszésedet és többször is ihletet meríthetsz belőle.


A Lauben Sous Vide Stick SV01 elektromos merülőforraló csomag tartalma:

  • Lauben Sous Vide Stick SV01 merülőforraló
  • Kerek tartó a tűzhelyhez
  • Textil tartó a kényelmes tároláshoz
  • 2 × speciális zárható tasak
  • Könyv 10 recepttel a Sous Vide módszerhez



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Merülőforraló

Tulajdonságok

Eenergiafogyasztás 1 200 W
Kábel hosszúsága 0 m
Tömeg 1,5 kg
Funkciók Időzítő, LCD kijelző, Hőmérséklet beállítása

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Sous-Vide

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás
Kód:  LAUPV043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260645680043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15