Oldal frissítése

77" LG OLED77W9PLA

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

77" LG OLED77W9PLA

Elegáns, ultra vékony kivitel

A 191 cm-es csúcs-modern LG OLED77W9 4K televízió stílusos formatervezést kínál minimális keretekkel, amelynek hála teljesen egybeolvad a fallal és tökéletes esztétikát kölcsönöz minden modern belső térnek. A televízió egy 60 watt teljesítményű különálló soundbar-ral érkezik, amely a Dolby Atmos technológiával együtt maximálisan körülvesz az erőteljes térhatású hangzással. A páratlan képminőséggel együtt a digitális mozihoz hasonló intenzív élményt nyújt.

A9 második generációs intelligens processzor

A nagy teljesítményű második generációs A9 processzor intelligens mélytanulás algoritmust alkalmaz, amely a szoba fényviszonyán alapuló vizuális tartalomelemzésnek megfelelően optimalizálja a kép tisztaságát, élességét, részletgazdagságát és fényerejét. Az audio kimenetet is intelligens algoritmus dolgozza fel, képes a kétcsatornás audio átalakítására virtuális 5.1-es térhatású hangzássá. Emellett a hangzást a különféle tartalmakhoz igazodva optimalizálja, lehetőséged van a kimenetet a szoba körülményeinek megfelelően beállítani.

Hangvezérlés támogatás

A Google Asszisztens és Amazon Alexa hangsegéd támogatással a készülék megválaszolja a kérdéseidet miközben a kedvenc műsoraidat nézed, a végeredményt pedig megtekintheted közvetlenül a képernyőn anélkül, hogy megszakítanád a műsor nézését. Másik előnye, hogy gyorsan kereshetsz rá a kedvenc filmjeidre, zenéidre, beállíthatod a TV funkcióit vagy a kompatibilis okos otthon készülékeit is.

Tökéletes fekete, tökéletes színek

Az LG OLED TV több mint 8 millió önálló megvilágítású pixellel dolgozik, amelynek mindegyike képes a saját fényerejének szabályozására. Ennek köszönhetően lehetséges a tökéletes fekete szín és a szuper kontraszt elérése. Fedezd fel az összes szín gazdagságát és a lenyűgöző részleteket.

Dolby Vision & Atmos a moziszerű élményért

A Dolby Vision technológia kiterjeszti a színek palettáját és kontraszt tartományát olyan dinamikus metaadatok használatával, amely automatikusan optimalizálja a képet képkockáról-képkockára. A Dolby Atmos hangzás technológia lenyűgözően valósághű térhatású hangzást generál a még átfogóbb szórakoztatás élményéért. Az így kapott végeredmény pedig magával ragadó kép és hangzás az alkotók által is megálmodott formában, amely vetekszik a digitális mozival.

4K Cinema HDR - megvalósítja a filmkészítők elképzeléseit

A 4K Cinema HDR technológia támogatja a legtöbb HDR formátumot, így teszi lehetővé a filmalkotók elképzeléseinek megvalósítását a tévé képernyőjén. A Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro és a HLG Pro képalkotó technológiák segítségével csodálatosan valósághű képet biztosít páratlan fényerővel és professzionális színekkel, utóbbit az elismert hollywoodi Technicolor stúdió optimalizálta.

Galéria mód

Tekintsd meg a világ csodáit Galéria módban és élvezd a kivételes képeket és művészeti alkotásokat a világ minden tájáról anélkül, hogy elhagynád a nappali kényelmét. A távirányító egyetlen gombjának megnyomásával vagy egy egyszerű hangutasítással azonnal megtekintheted a természet és művészeti világ szépségeit.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Magasság talp nélkül 98,9 cm
Tömeg 12,3 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607y7z7
Termékszám:  OLED77W9PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10