Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LG televíziók

VISSZA AZ ÖSSZES TV-HEZ

Új televízió megvásárlásán gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz! A kiváló minőségű LG televíziók széles választékából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Akár nagy igényű tévénéző vagy, akár az internetkapcsolattal és funkciók egész sorával rendelkező Smart TV-ket részesíted előnyben.

LG OLED TV

OLED

A legkorszerűbb LG OLED televíziók tökéletes színeket nyújtanak.

  TOVÁBB
LG 4K NanoCell televízió

NanoCell

Ha lélegzetelállító és élénk színeket szeretnél 4K felbontásban, az LG NanoCell televízió a megfelelő választás.

  TOVÁBB
LG 4K televízió

4K

Élvezd kedvenc filmjeidet ultranagy felbontásban otthonod kényelmében hitelesített LG 4K UHD televízión.

  TOVÁBB
Nagy képátlójú LG televízió

Nagy képátló

A nagyobb képátlójú televíziók még nagyobb filmnézési élményt biztosítanak. Mozi egyenesen a saját nappalidban.

  TOVÁBB

Az LG TV: Minden tekintetben tökéletes

A világszerte elismert LG vállalat ügyfeleinek csúcsminőségű termékeket kínál a felhasználói elektronikai cikkek terén. Ezek jelentős részét a különféle kategóriájú, de első osztályú televíziók képezik. Az LG TV-k széles választékában multifunkciós Smart TV-t, a lehető legkiválóbb minőségű kijelzővel rendelkező OLED televíziókat, vagy 4K felbontású és több mint egymilliárd színt visszaadó NanoCell televíziót is találhatsz - így még a legigényesebb tévénézők is elégedettek lesznek. Válassz új, igényeidnek leginkább megfelelő LG TV-t.

LG OLED TV

Tökéletes színek az LG OLED televíziókkal

Az LG OLED televíziók egyedülálló vizuális élményt nyújtanak, és a televíziókínálat csúcsát képezik. A különálló megvilágítottságú és irányított szerves fénykibocsátású diódák technológiájának és a 4K felbontásnak köszönhetően minden film felejthetetlen élménnyé válik. A kijelző háttérvilágításának hiánya tökéletes színtelítettséget és széles látószöget eredményez. Az egyes pixelek teljes kikapcsolásának lehetősége biztosítja, hogy a fekete szín valóban fekete legyen.

Éles és élénk színek

Fedezd fel a tiszta, élénk színeket a NanoCell technológiával, ahol a nanorészecskék "színtisztítóként" működnek. A széles látószögű NanoCell kijelző és a második generációs intelligens α9 és α7 processzoroknak köszönhetően a kép és a hangminőség új csúcsokat dönget. A folyamatos innováció újabb bizonyítéka az első 8K felbontású LG NanoCell TV.

LG NanoCell TV
LG 4K TV

Élvezd a minőségi képet és hangot

Az LG 4K UHD-TV-i tökéletes képükkel és megbízható, fejlett, webOS operációs rendszerükkel nyűgöznek le. Ez a kombináció garantálja a TV-készülék egyszerű és gyors vezérlését még ma is, amelyet az egyedülálló Magic Remote távirányító is segít. Ez lehetővé teszi a gesztus- és hangvezérlést is.

Az LG Smart televízió meglep intelligenciájával

A világszerte elismert LG csúcsminőségű fogyasztói elektronikai termékeket kínál vásárlóinak. Az LG széles kínálatában megtalálhatod pl. a kiváló minőségű OLED TV-t, a multifunkciós okostévéket, vagy a prémium, 4K felbontású NanoCell készülékeket, amely több, mint egymilliárd szín megjelenítését teszi lehetővé – ez még a legmagasabb igényű felhasználók elvárásainak is megfelel. Válaszd ki új, igényeidnek megfelelő LG TV-det.

LG Smart TV
Paraméterek módosítása
120 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15